Alla inlägg under maj 2008

Av Emmelie Nilsson - 4 maj 2008 22:31

Ge mig och jag ska visa min tacksamhet för resten av livet.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 4 maj 2008 21:58

Skriv ner 10 saker du vill ha uppnått inom 10 år.


1. Jag vill absolut ha barn innan jag är trettio, förutsatt att allt fungerar i förhållandet, ekonomiskt och att jag kan ge barnet den trygghet den förtjänar.

2. Jag vill ha ett hus. Helst ska det vara ett beboeligt renoveringsobjekt. Jag vill alltså ha ett hus jag kan bo i med en familj men samtidigt ska det inte vara tip top eftersom jag älskar att pyssla.

3. Jag vill ha tagit körkortet och det ska jag göra också.

4. Jag vill vara färdigutbildad och arbeta som lärare på en skola jag trivs i med den lön jag förtjänar.

5. Jag har alltid haft en dröm att starta ett eget företag. En reklambyrå som arbetar med marknadsföring åt allt från stora till små företag. Jag älskar att skapa grafiskt och önskar att jag kunde utöva min hobby på fritiden i större utsträckning än jag redan gör.

6. Jag vill ha en massa tatueringar. Jag anser att tatueringar är den vackraste konstarten som finns och ett sätt att uttrycka och minnas. Jag har alltid velat bli tatuerare och tänker varje dag på att jag borde ta tag i min dröm, för jag vet att jag skulle fixa det. När jag var 11 år skrev jag i min dagbok att jag ville bli lärling, så då fattar ni.

7. Jag vill ha engagerat mig inom tio år. Engagerat mig i något jag verkigen brinner för. Det behöver inte gå ut på att rädda världen, men jag vill känna mig tillfreds och att jag har gjort en skillnad för någon eller något.

8. Jag vill ha sett en giraff. Jag älskar giraffer men har inte sett någon i verkligheten så i sommar SKA jag på Kålmåden även om jag måste åka dit själv och sova i skogen.

9. Jag vill resa. Har knappt rest någonting i mitt liv, förutom några trippar till Frankrike och Belgien. Skulle verkligen vilja åka till Grekland, USA, Afrika, Japan och England. Det sistnämnda lär dock slå in i September om jag får min vilja igenom. Än än gång - jag SKA dit även om jag åker själv och sover i ett gatuhörn. Efter alla historier Chrill har berättat måste jag ju bara dit!

10. Jag vill ha ett tryggt, stabilt förhållande med någon som verkligen älskar mig och vise versa. Giftemål är inget jag drömt om ens som liten även om det självklart skulle vara något jag vill göra med rätt man.Så där! Där var mina svar. Då utmanar jag Elin, Carro, Lena, Mia, Malin, Sandra, Elle, Linnéa, Ida, Jensen, Emelie, Kicki och Syrran! Go girls ;)

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 4 maj 2008 21:46

Säger Izabelle och det stämmer ju.

Jag är en sån person som verkligen går in för något om jag verkligen vill. Jag vågar och jag satsar. Det värsta som kan hända är att man får ett nej eller inte lyckas.

Det kanske är därför jag har det så bra? Har mina vänner, min gos, ett jobb, en lägenhet och jag pluggar. Jag är rätt nöjd med min tillvaro även fast det kanske verkar som att jag inte är fullt belåten jämt. Jag klagar mest över att det är tråkigt och jobbigt att plugga. Fast å andra sidan ska jag vara glad att jag tog mig in på utbildningen och att jag har möjlighet att studera överhuvudtaget. Förhoppningsvis slutar jag på ett relativt välbetalt jobb som jag trivs med. Och jobbet jag har nu ska jag faktiskt också vara glad för. Har underbara arbetskamrater och - tro det eller ej - ett mycket stimulerande och roligt jobb.


Så är det mina vänner, man måste våga för att vinna och förlorar man har man i alla fall försökt.

Av Emmelie Nilsson - 4 maj 2008 20:30

Det är något som både Alliansen och Frånö kan ta med sig inför helgen..

Jag och Mia åkte till Frånö IP för att kolla när grabbarna tog hem segern men det ville sig inte riktigt. Istället blev det Ramvik med sina pojkar som gick och vann. Inte för att det spelar mig nån roll egentligen, men synd för Robin.

Nu är Lena här och om en halvtimme ska vi kika på "Sanningens ögonblick", sjuk underhållning! Ska plugga sista halvtimmen, Lena får roa sig själv..

Imorrn blir det jobb mellan 11-16 sen är jag öppen för förslag!


Ciao!

Av Emmelie Nilsson - 4 maj 2008 13:04

Så var den där söndagen här igen.. Vaknade för en halvtimme sen, så halva dagen är i alla fall förbi. Mathias gick hem för att fixa massa grejor inför flytten så jag roar mig solo idag. Funderar starkt på att hoppa in i duschen och knata ner på Punkten en sväng, bara för att göra nåt. Sen är det nog en bra idé att jag pluggar också..

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, kan bli en fotbollsmatch om det inte är för kallt. Pallar inte att sitta och frysa..


Igår efter jobbet gick jag, Mathias, Elin, Lena, Robin och Mia till Festo för att kolla in Metal meltdown. Ashes of Karma spelade, så det var roligt. Man har ju ändå varit med från dag ett när låtarna skrevs. Apostasy lirade också men vi gick mitt i. Mia och Lena var inte överförtjusta i musiken direkt ;) Däremot avnjöt de mat medan vi andra drack öl. Helt okej kväll, kul att göra nåt annorlunda för en gångs skull!


Nej fy vad jag hatar söndagar. Trots att jag är ledig.

Av Emmelie Nilsson - 3 maj 2008 12:37

Igår kom Lena och hämtade upp mig på jobbet. Vi åkte på Hemköp och fick ett infall att käka kinamat. Sagt och gjort och gud vad jag njöt. Kinmat är förmodligen det godaste som finns.. Blev en impulsiv romantisk middag hos mig med andra ord. Skönt med en lugn kväll. Mathias dök upp och vi kikade på film. Vaknade av nån konstig anledning kl 8 imorse, värdelöst. Men men. Dagen blir ju lång iaf! Undrar hur trött jag kommer att vara ikväll efter jobbet. Pjuh! Men bara att härda, får sova länge imorrn istället!


Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Har surrats om att spela spel från nåt håll och önkemål om film från annat. Får väl se, lugnt blir det i alla fall. Känner inte för att festa igen.. Uscha.

Nej, ner på stan kanske?


Fröken svår tinade bort med snön och nu är det vår för hjärter dam.

Av Emmelie Nilsson - 2 maj 2008 19:55

Det känns verkligen som att det är måndag idag... Det var ju liksom söndag igår? Vaknade runt 12 imorse och gjorde mig iordning för att fika lite med Lena. Satt och surrade på bakfickan ett tag innan det var dags för mig att börja jobba. Klockan fyra kom jag dit och satt inte mycket de tre timmarna jag jobbade. Dock var vi organiserade och var ute därifrån 19.20, det är fan bra gjort!


Nu är Lena här och hälsar på och snart kommer Mathias hem från Sundsvall också. Sweet! Elin och Mia (och förmodligen Robin) lät sugna på att komma förbi ikväll också en sväng så det blir väl nån film eller nåt.

Sen blir det mys! :)

Av Emmelie Nilsson - 1 maj 2008 22:24

Är inte ett dugg trött så tar mig tid att göra ännu en utmaning som cirkulerar i bloggvärlden.


1. Ditt namn? Ann Emmelie Nilsson

2. Ålder? 20

3. Vart bor du? I Kramfors i en liten, liten lägenhet med madrasser på golvet ;)

4. Bor tillsammans med? Mellman

5. Husdjur? Har haft massor, men inga nu. Kanske ska skaffa mig en firre?

6. Färg på ditt hus? Tegel tror jag?

7. När är du född? Den 15 mars 1988

8. Klass? Jaa. SH005G heter vi. Fiffigt va?

9. Vilket år tar du studenten? Tog studenten den 8 Juni -07

10. Något jobb? Japp! Jag och Elin på Punkten.

DAGENS

11. När gick du upp i morse? Klockan nio var jag visst pigg!

12. När ska du sova? Just nu har jag finbesök av Mia och Robin så inte nu.

13. Duschat idag? Ja och det var jätteskönt.

14. Kramat någon idag? Japp

15. Pussat någon idag? Jaa, Min :)

16. Vad har du ätit idag? Mackor, snabbmat, fil och flingor, muffins, glass

17. Dagens klädsel? Ingenting halva dagen och jobbkläder resten.

18. Dagens smink? Inte mycket

19. Dagens sötnos? Mia :)

20. Dagens roligaste? Paradorkestern!

VEM

21. Har du många vänner? Det skulle jag säga, men få nära vänner.

22. Hur många har du kysst? Räknar folk sånt?

23. Vem kramade du senast? Mathias

24. Hur många har du haft sex med? Min ensak

25. Hur många har varit otrogen mot dig? Vet ingen.

27. Har du pojk-/flickvän? Jag har ju det! Kärt barn har många namn. Mathias, Palle, MP, Baristo, Bingo - You name it.

28. Vem pratade du med i telefon senast? Maria

29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Maria - "Han kommer"

BÄSTA

31. Film? The Notebook, Juno, Walk the line och en miljon andra.

32. Låt? Massor, olika varje dag.

33. Mat? Grillat med massa gott.

34. Dryck? Sprite

35. Färg? Svart, röd och vit.

37. Stad? Umeå kanske

38. Land? Frankrike och Belgien är det enda jag har att jämföra Sverige me

39. Ämne i skolan? Det var nog Grafisk design

40. Människa? Många


SENASTE

41. Personen du tänkte på? Fernando Torres

42. Personen du kysste? Mathias

43. Gången du spydde? 10 år och två veckor sen ungefär ;)

44. Gången du grät? Rätt längesen

45. Pizzan du åt? Gillar inte pizza, men åt det i Sollefteå när vi var ut och då var det fan gott.

46. Gången du var i Göteborg? På klassresa i nian.

47. Gången du var i Stockholm? I Oktober tror jag?

48. Gången du var full? Igår var jag lullig iaf.

49. Gången du var hög? Never been, never will be.


ANTAL

70. Personer du älskar? Finns några och de vet det.

71. Personer du hatar? Tror inte det finns någon, fast vissa förtjänar ett nackskott.

72. Pojk-/flickvänner du haft? Två långa förhållanden och ett kortare innan

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? Inte fler än en.

74. Glassar du ätit på en dag? Säkert typ sex stycken.

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Inga biljetter köpta ännu men jag hoppas på att det blir nån i alla fall.

76. Gånger du haft minnesluckor? Händer inte. Inte allvarliga iallafall.

77. Gånger du varit hög? Aldrig.

78. Personer du saknar just nu? Mina syskon

79. Gånger ditt hjärta brustit? Många gånger dock inte ofta i förhållanden


VEM:

80. Vill du kyssa nu? Mjordu

81. Ska du träffa imorgon? Kanske Lena och Mia, förmodligen Elin och Mathias och en massa andra.

82. Sjöng du senast för? För? Jag sjunger jämt men minns inte när jag sjöng för någon senast.

83. Hade du senast en msn-konversation med? Mathias

84. Spelade du tvspel med senast? Elin.

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Beror på hur den är..

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha! Det finns några som behöver vakna till..

87. Förtjänar att dö? Ingen förtjänar att dö. Ingen jag känner iaf.

88. Är söt? Finns många såna.

89. Vill du sova jämte inatt? Min


VAD:

90. Gör dig glad? Mina vänner och kärlek

91. Gör dig ledsen? Falska människor. Och att bli sårad.

92. Vill du helst göra nu? Sova är väl det enda jag känner behov av.

93. Önskar du att du slapp göra? Plugga faktiskt.

94. Vill du ha nu? Massa pengar.

95: Önskar du dig i födelsedagspresent? Det är ett tag kvar tills dess.

96. Längtar du till? Helgerna är bra :)

97. Tycker du om dina betyg? I Högstadiet var dom guld, i gymnasiet betydligt sämre. På Universitetet sämst. Vet inte varför det går utför?

98. Ångrar du i ditt liv? Att jag inte flyttade hemifrån förrän jag var 16.

99. Är det bästa som hänt dig? Att jag fick bo hos Carros familj

100. Hur mycket är klockan? 23.03

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se