Alla inlägg under maj 2008

Av Emmelie Nilsson - 13 maj 2008 21:16

Blev utmanad av Elle så klart man hakar på.


TRE namn jag går under:

Emmelie

Mimi

Em


TRE saker som skrämmer mig:

Att förlora de jag älskar

Vatten

Tanken på att jag inte skulle kunna få barn


TRE saker jag har på mig:

Tejp

Löshår

Smink


TRE sanningar:

Jag kan inte simma

Jag har alltid velat bli tatuerare

Jag lyssnar alltid på musik


TRE saker jag verkligen vill ha:

Barn

Pengar (d.v.s. tatueringar)

Bröst


Jag utmanar ingen för det finns nog ingen kvar.. ;)

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 13 maj 2008 18:51

Jahapp. Igår somnade jag snabbt och sov ända tills imorse förutom ett avbrott runt midnatt när jag ställde mig och lagade mat. Höll på att hungra ihjäl.

Klev upp 20 minuter innan jobbet, sköönt! Har haft en riktigt skojig dag. Bakat tårtor och bakelser non stop fram till 15.00 förutom ett snabbt avbrott när Vagio kom och käkade. Skönt att sätta sig ner en stund och ÄTA. Höll på att avlida av hunger.

Sen kom Lena och då knallade vi hem till mig en sväng tills vi till slut beslutade oss för att käka på Träffen. Gott och trevligt.. På vägen hem gick vi inte och surrade lite med Mutte. Kom på att det var jävligt längesen vi träffade honom.

Har sprungit omkring och städat som ett tok medans Lena och Carro suttit här. Inget vidare sällskap men ni som känner mig vet att jag är jävligt pedantisk och nu fick jag bara lov. Kunde inte leva i skiten längre..

Lena drar snart på träning och jag ska väl bara ta det lugnt. Kolla på OTH! Mathias kanske kommer förbi en sväng också..


Ha en bra kväll mina vänner.


ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 12 maj 2008 19:12

Igår jobbade jag hela dagen och gick sedan bort för att kolla när grabbarna lirade lite fotboll. Kallt som fan var det men mysigt. Köpte mat på Sylo´s och gick hem till henne och Robin ett tag tills vi till slut hamnade hos mig. Kollade på film tills mitt i natten och sen somnade jag och Mathias rätt fort. Den stackaren kliver ju upp fem på morgonen..

Jag däremot sov till 8 sen gick jag och jobbade. Håller på att lära mig produktionen på cafésidan, riktigt kul att göra massa tårtor och bakelser faktiskt!

Gick runt 14 för att kolla när Mathias gaddade sig. Att sitta i den där studion med Andreas är fan det bästa jag vet. Min dröm har alltid varit att bli tatuerare och jag slutar aldrig att faschineras. Skulle kunna sitta där hela dagarna. Den 27:e är det iaf min tur att gadda sig och den 29:e är det dags för Elin och Mathias igen. Sista sittningen för honom nu sen är det klar!

Käkade på jobbet och nu är jag dyngtrött. Ska kolla lite bloggar sen blir det fan Andra avenyn och sova.. Jag behöver verkligen det!Av Emmelie Nilsson - 12 maj 2008 19:05

Jahapp. Jobbade som ett tok hela lördagen och stressade hem för att göra mig iordning inför kvällen. Elin, Micke och Lena kom hit och vi fixade och donade och åkte till slut in till Lundes folkets hus. Där var det inte livat när vi kom dit men bara minuter senare började folk ramla in och vilket folk!! Det var maskerad med filmtema och som vi redan vet så tar sandö det här med maskerad otroligt seriöst. Det var turtles, robin hood, pippi långstrump, mumier, riddare, Ronny och Ragge, askungens systrar och en massa andra karaktärer. Mycket snyggt!

VI var väl mest där för att träffa Jon och grabbarna igen och det var ingen besvikelse. Hur kul som helst! De spelade en massa grymma låtar och för att inte ha repat tillsammans på ett år så var de riktigt duktiga! Jag höll mig relativt nykter och när det väl var dags att åka in till Kramfors igen ångrade jag snabbt att jag inte var full. För att "sova" tillsammans med en full Lena och en dyngfull Mathias var inte det klokaste jag gjort i mitt liv.

De satt och tjattrade på tills 4 på morgonen, men ärligt talat var det rätt underhållande.. ;)

En mycket lyckad kväll blev det iaf och jag bjuder på lite bilder.

Av Emmelie Nilsson - 11 maj 2008 11:26

..Är exakt vad Mathias är idag. Han svepte ex antal tequila och whiskey igår tillsammans med diverse folk. Jag däremot var nykter, åkte till Lunde för att kolla på grabbarna som skulle spela. Mer om det i nästa inlägg.

Kom i alla fall till Kramfors och möttes av en något förvirrad och onykter Mathias. Med tre minuters mellanrum var bankomatkortet och mobiltelefonen borta, det är fan bra gjort. Bankomatkortet hade han iaf lämnat till turken på Ullas som skulleta betalt och mobilen hade han lånat ut till Lena. Förvirrad som sagt.

Åkte hem med Lena och Mathias och hoppades på en skön natts sömn men dessa beslutade sig för att tjattra till 4 imorse och klockan 9 ville de inte sova mera. Så då var det bara att kliva upp!


Nu ska jag spöa grabben, sen jobba. Ha en bra dag.

Av Emmelie Nilsson - 9 maj 2008 09:53

Som om det inte var nog att jag har hela helgen så ringde både Elin och chefen imorse och väckte mig. Ska vara på Cafét från 10.30 Men men! Det blir pengar iallafall. Åsså får jag säkert kladda med massa smeter och Fyllningar! :D Café-sidan är skoj.


Jaa så ligger det till mina vänner, nu måste Em sminka över ansiktet.

Av Emmelie Nilsson - 8 maj 2008 23:38

Brother Freetribe - Play it from the heartI've seen all the ups and downs
Down the line
Learn from mistakes that I've made
I had my share of hard times
More than once
But good times were too hard to find

Born to live day by day
Is that a curse or a bless
I don't know for sure
But one thing stands
Can't change the way I am

I should know where I've been
Still stand up for things I'm believing in
No matter if I lose
I'll win
I'll always play it from the heart
I remember the things I've seen
Learn how to fall
How to take a hit
Until the final round's bell rings
I'm gonna play it from the heart

Av Emmelie Nilsson - 8 maj 2008 23:17

Jag har gått omkring hela dagen och varit stensäker på att det varit tisdag! Fattade inte varför folk ska till Sundsvall imorrn, mitt i veckan liksom. Och varför Jon åker upp redan idag. Och varför vi ska ta en öl på Träffen imorrn (i mitt huvud en onsdag)... Skönt att inse att det är Fredag imorrn kan jag lova! Dock jobbar jag hela helgen, men alla andra är ju lediga iaf, så det innebär UMGÅS.

Jag är verkligen en social människa. Jag älskar att umgås med människor, då mår jag som bäst. Dock har jag lärt mig att man måste vara ensam ibland också. Förr var det något jättejobbigt för mig, jag avskydde att vara ensam. Ångesten och tankarna gjorde sig mera påtaglig då, men nu när jag mår bra är det faktiskt skönt att bara vara ibland... Men det är fan inte ofta ;)


Hade förresten en intressant diskussion med en snut idag i Hemköpskön.

Han: "Var du före?"

Jag: "Nej nej, gå före du. Kör hårt."

Han: "Man ska köra sakta!"

Jag: "Mm.."

Han: "Men är du säker på att jag kan gå före?"

Jag: "Jaa.. Jag är så rädd för dig att jag inte vågar säga nåt annat."

Han: "Jaha.. Ojdå."

En sekund senare råkade jag kasta Carros tamponger på hans grejor som han lagt upp på bandet.

Han: "Ser det ut som att jag behöver tamponger eller?"

Jag: "Ja vad vet jag?"

Han: "Ojdå.. Det kanske jag ska göra nåt åt."

Jag: "Mm.."

Han: "Hejdå."


Nej om jag ska hitta på nåt kanske.. Har ju sovmorgon till 16.00 imorrn ;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se