Alla inlägg under maj 2008

Av Emmelie Nilsson - 19 maj 2008 15:14

Jahapp världen. Idag har Emmelie gjort drastiska förändringar i sitt liv. Tog ett sabbatsår från utbildningen. Som de flesta kanske har märkt har jag ingen motivation alls och det känns inge kul.. Så nu kommer jag jobba på Punkten i sommar och om ett par veckor ska jag på jobbintervju. Gissa vart!?

Folksam såklart.

Tror det kommer bli kung jag.

Gick över till Mia och Robin och sen ner på Punkten för en fika. Så glider Izza upp i bilen eftersom hon tog körkortet idag! GRATTIS!

Sprang omkring på våra två klädaffärer och provade jeans också. Hittade till slut fyra par i ministorlek och vill verkligen ha dom.. Nån som har lust att ge mig en sisodär 3000 spänn? ;)

Ska åka och käka på Jakten med Izza och Mia runt 16.00 Förhoppningsvis kommer Mathias förbi också, skulle vara trevligt.

Imorrn kommer morsan så kvällen kommer väl gå åt till städning ;PANNONS
Av Emmelie Nilsson - 19 maj 2008 10:49

Ja nu var det några dagar sedan jag skrev någonting här och det beror väl helt enkelt på att jag inte har tid..

I fredags jobbade jag fram till halv8, sen åkte jag, Maria och Robin upp till Mathias. Grabbarna fixade sängen och jag och Mia gick mest runt och kikade på lägenheten..

Sen blev det hockey, och Carro och Nicke dök upp. Hockeyn slutade väl inte som jag hoppats på men det var trevligt. Somnade som ett barn i MALM-sängen!

Lördagen jobbade jag med Elin och det var röj hela dagen. Väl hemma åkte jag och Lena upp till Dennis och Malin och där var det visst fest. Tidigare under dagen lät det mest som att alla skulle ta det lugnt men lugn var det sista vi möttes av. Festade på och kollade bronsmachen och när folket drog ner på Gladan gick jag, Mathias, Lena, Carro och Nicke till Mathias. Blev en rätt tidig kväll och vi gick och lade oss.

På söndagen vaknade jag och mådde skitdåligt så jag sjukskrev mig och vilade. Blev mat på Jakten och att kolla lite fotboll, skönt att komma hem och duscha kan jag säga! Gick upp till Mathias runt 18.00 och en timme senare åkte han och spelade fotboll med grabbarna. Somnade i soffan till hockey-finalen men vaknade av att Ida och Malin knackar på. Då har de fått för sig att vi ska CYKLA till Flogsta där grabbarna höll till. Hade inte mycket att säga till om där, så det var bara att hoppa på cykeln ;) Har inte cyklat på evigheter men det gick bra! Dock höll vi på att frysa ihjäl när vi skulle hem igen. Åkte upp till Ida och surrade ett tag. Hon har fixat lägenheten hur fint som helst!

Hem till Mathias och surra lite och sova.. Tyckte synd om han när klockan ringde fem imorse, jag hade aldrig klivit upp då! Han drog iväg på jobbet och jag somnade om och sov tills för en timme sen. Drygt jobbbigt att gå hem till mig, men hade ju inte direkt nåt val.


Nej nu ska jag fixa lite inför framtiden.. Har många samtal att ringa.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 16 maj 2008 17:07

Måste bara bjuda på några gamla bilder som jag hittade på Carros dator.

Ja herregud...

Av Emmelie Nilsson - 16 maj 2008 10:31


Men kom igen nu grabbar!! Jobba på.

Jag orkar inte vänta mer.

Av Emmelie Nilsson - 15 maj 2008 22:32

I'm falling even more in love with you

Letting go of all I've held on to

I'm standing here until you make me move

I'm hanging by a moment here with you

I'm living for the only thing I know

I'm running and not quite sure where to go

And I don't know what I'm diving into

Just hanging by a moment here with you

Av Emmelie Nilsson - 15 maj 2008 22:01

USCH. Klev upp runt halv10 imorse för att kuta ner på jobbet och jobba åt Annica en halvtimme. Hon ville ner på stan för att kika på barnbarnet sitt som skulle sjunga så det är klart man ställer upp!

Gick hem och pluggade men det tog inte lång tid innan jag knallade ner på stan med Mia. Fick lov att köpa ett nytt ritblock så så fort jag kom hem satte jag mig ner och teckande. Tror ingen fattar hur mycket jag njuter av att rita.. Kommer in i en helt annan värld.

Jahapp.. sen var det dags att jobba på riktigt och vilken jävla dag!! Så fort jag och Elin jobbar med varandra är det asmycket folk. Under de tre timmarna var det kö i princip hela tiden. Pjuh!! Dessutom var kunderna jätteotrevliga och otacksamma. Kom inte därifrån förrän typ 19.45 och då åkte vi till André som fyller 20 idag! Det blev tårta och guitar hero.

På vägen hem stannade vi på järnvägskiosken och köpte hockeypulver! Mums ;)


Imorrn ska jag plugga fram tills jag börjar jobba kl 13.30 Sen blir det kanske till att hälsa på Mathias nu när han börjar få nån ordning på stället.


Sov gott!

Av Emmelie Nilsson - 15 maj 2008 11:08

Tentadags till veckan då! En hemtenta på måndag och tisdag och en salstenta på lördagen. Men nu ska jag fixa dem så jag har dem ur världen. Så var det bara två kvar... USCH. Ska äga dagen åt att läsa böcker och sen börjar jag jobba kl 16.00 Har iofs redan varit på jobbet 45 minuter för att jobba en stund åt Annica..


Igår jobbade jag hela dagen. Börjar känna mig lite sliten men nu lugnar det ner sig.. Bra att jag får pengar iaf! Är dessutom mycket kluven över hur jag ska göra med allt.. Utbildningen t.ex Har noll motvation och att jag släpar efter gör inte saken bättre. Men men! Den som lever får se..

När jag kom hem hälsade Carro på en sväng och sen kom Mathias. Mycket behövlig, gårdagen var verkligen piss. Tur att det finns nån som gör allt bra.


Det som gör mig lycklig nu

Är att det finns nån som du.

Av Emmelie Nilsson - 14 maj 2008 20:03

För ungefär 15 år sedan fick jag tre storasystrar. Dessa visade sig vara (tillsammans med min lillasyster) de bästa systrarna i världen.

Jag var med när de tog studenten, examen, träffade sina pojkvänner, flyttade in i hus, fick barn och fyllde 30. Idag är det deras dag.


GRATTIS Maria, Kristina och Lena på 31års dagen! Jag älskar er.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se