Direktlänk till inlägg 20 maj 2008

Linda Rosing

Av Emmelie Nilsson - 20 maj 2008 23:00

..Är förmodligen (efter Victoria Silvstedt) den mest blåsta och tragiska människan i hela världen. Och inte nog med det - Hon har en blogg också! Vilken skräll.

Har ni tråkigt någon dag eller känner er allmänt nere.. Kika in på http://www.hanky.se/Lindarosing

Idag har hon gjort en massa spännande saker och dessutom är hon jätteglaaaad! Gissa hur många " (skratt!) " hon fick in i dagens inlägg? FEM. Tror ni mig inte? http://www.hanky.se/LindaRosing/2926

Dessutom har människan en son.

Btw, så här ser hon ut. På riktigt. (Tog en relativt fin bild på henne så ni kan sova inatt)

 
ANNONS
 
Ingen bild

m3ds

27 maj 2008 16:47

kan vi döda henne snälla..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se