Direktlänk till inlägg 20 maj 2008

Morsan anländer..

Av Emmelie Nilsson - 20 maj 2008 11:58

Jahapp. Igår gick vi och käkade ett helt gäng på Jakten. Gott!! Följde med Mathias hem och medan han åkte och tränade passade jag på att slockna i soffan. Resten av kvällen blev lugn. Kollade på tv och myste innan vi gick och lade oss. Somnade som ett barn. Igen. ;)

Sov dock knappt nånting mellan 5 och 6 imorse eftersom Mathias efter många om och men bestämde sig för att ta ut lite flex.. Hans mobil tjöt typ en gång var tioende minut, men det var det värt för att han skulle ligga kvar en timma längre. Hans jobbtider suger.

Efter att han hurtat iväg till jobbet somnade jag om och vaknade typ tio av att Folksam-Virre ringde. Har fått intervjutid den 17 juni, Kung!


Virre: Men du! Vet du av någon som jobbar på Folksam?

Jag: Eh.. Ja typ 20 styckna och hälften av dom känner jag väl..

Virre: Ojdå! Är det verkligen så? Hmm.. Jaja, men då vet du iallafall vad det handlar om!

Jag: Absolut!

Virre: Alltå 20 styckna?.. ja det kan nog vara så. Hmm..


Nu har jag städat som en glaning eftersom mamma dyker upp om drygt en timma.. Ska dra av golven senare tänkte jag, nu blir det duschen och sen Punkten för att låna bankomatkortet av min sugardaddy Elin!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se