Direktlänk till inlägg 15 maj 2008

Hemskt jobbig dag.

Av Emmelie Nilsson - 15 maj 2008 22:01

USCH. Klev upp runt halv10 imorse för att kuta ner på jobbet och jobba åt Annica en halvtimme. Hon ville ner på stan för att kika på barnbarnet sitt som skulle sjunga så det är klart man ställer upp!

Gick hem och pluggade men det tog inte lång tid innan jag knallade ner på stan med Mia. Fick lov att köpa ett nytt ritblock så så fort jag kom hem satte jag mig ner och teckande. Tror ingen fattar hur mycket jag njuter av att rita.. Kommer in i en helt annan värld.

Jahapp.. sen var det dags att jobba på riktigt och vilken jävla dag!! Så fort jag och Elin jobbar med varandra är det asmycket folk. Under de tre timmarna var det kö i princip hela tiden. Pjuh!! Dessutom var kunderna jätteotrevliga och otacksamma. Kom inte därifrån förrän typ 19.45 och då åkte vi till André som fyller 20 idag! Det blev tårta och guitar hero.

På vägen hem stannade vi på järnvägskiosken och köpte hockeypulver! Mums ;)


Imorrn ska jag plugga fram tills jag börjar jobba kl 13.30 Sen blir det kanske till att hälsa på Mathias nu när han börjar få nån ordning på stället.


Sov gott!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se