Direktlänk till inlägg 15 maj 2008

Tentaångesten kryper sig på

Av Emmelie Nilsson - 15 maj 2008 11:08

Tentadags till veckan då! En hemtenta på måndag och tisdag och en salstenta på lördagen. Men nu ska jag fixa dem så jag har dem ur världen. Så var det bara två kvar... USCH. Ska äga dagen åt att läsa böcker och sen börjar jag jobba kl 16.00 Har iofs redan varit på jobbet 45 minuter för att jobba en stund åt Annica..


Igår jobbade jag hela dagen. Börjar känna mig lite sliten men nu lugnar det ner sig.. Bra att jag får pengar iaf! Är dessutom mycket kluven över hur jag ska göra med allt.. Utbildningen t.ex Har noll motvation och att jag släpar efter gör inte saken bättre. Men men! Den som lever får se..

När jag kom hem hälsade Carro på en sväng och sen kom Mathias. Mycket behövlig, gårdagen var verkligen piss. Tur att det finns nån som gör allt bra.


Det som gör mig lycklig nu

Är att det finns nån som du.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se