Direktlänk till inlägg 13 maj 2008

Utmanad

Av Emmelie Nilsson - 13 maj 2008 21:16

Blev utmanad av Elle så klart man hakar på.


TRE namn jag går under:

Emmelie

Mimi

Em


TRE saker som skrämmer mig:

Att förlora de jag älskar

Vatten

Tanken på att jag inte skulle kunna få barn


TRE saker jag har på mig:

Tejp

Löshår

Smink


TRE sanningar:

Jag kan inte simma

Jag har alltid velat bli tatuerare

Jag lyssnar alltid på musik


TRE saker jag verkligen vill ha:

Barn

Pengar (d.v.s. tatueringar)

Bröst


Jag utmanar ingen för det finns nog ingen kvar.. ;)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Elin

14 maj 2008 09:25

Finns det inte? :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se