Direktlänk till inlägg 8 maj 2008

Allmänt förvirrad

Av Emmelie Nilsson - 8 maj 2008 23:17

Jag har gått omkring hela dagen och varit stensäker på att det varit tisdag! Fattade inte varför folk ska till Sundsvall imorrn, mitt i veckan liksom. Och varför Jon åker upp redan idag. Och varför vi ska ta en öl på Träffen imorrn (i mitt huvud en onsdag)... Skönt att inse att det är Fredag imorrn kan jag lova! Dock jobbar jag hela helgen, men alla andra är ju lediga iaf, så det innebär UMGÅS.

Jag är verkligen en social människa. Jag älskar att umgås med människor, då mår jag som bäst. Dock har jag lärt mig att man måste vara ensam ibland också. Förr var det något jättejobbigt för mig, jag avskydde att vara ensam. Ångesten och tankarna gjorde sig mera påtaglig då, men nu när jag mår bra är det faktiskt skönt att bara vara ibland... Men det är fan inte ofta ;)


Hade förresten en intressant diskussion med en snut idag i Hemköpskön.

Han: "Var du före?"

Jag: "Nej nej, gå före du. Kör hårt."

Han: "Man ska köra sakta!"

Jag: "Mm.."

Han: "Men är du säker på att jag kan gå före?"

Jag: "Jaa.. Jag är så rädd för dig att jag inte vågar säga nåt annat."

Han: "Jaha.. Ojdå."

En sekund senare råkade jag kasta Carros tamponger på hans grejor som han lagt upp på bandet.

Han: "Ser det ut som att jag behöver tamponger eller?"

Jag: "Ja vad vet jag?"

Han: "Ojdå.. Det kanske jag ska göra nåt åt."

Jag: "Mm.."

Han: "Hejdå."


Nej om jag ska hitta på nåt kanske.. Har ju sovmorgon till 16.00 imorrn ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se