Direktlänk till inlägg 5 maj 2008

Äntligen hemma!

Av Emmelie Nilsson - 5 maj 2008 16:24

Uscha vilken seg dag det har varit, har bara längtat hem.

Så nu sitter jag här med jobbarkläderna på, frityrolja överallt och luktar matos. Sexigt! Kan vara en idé att hoppa in i duschen snart..

Tänkte ägna närmaste timmarna åt studier så kanske, kanske jag får mysa lite senare. Eller så åker jag till Sandra och Malin. Skulle vara mys det med, måste bara styra skjuts för jag tänker då fan inte gå ;)


Cause I get weak in the knees

Fall head over hells baby

And every other cheesy cliché.

Yeah I'm swept off my feet

My heart skips a beat

But there's really only one thing to say:

God damn you're beautiful to me.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se