Direktlänk till inlägg 4 maj 2008

En utmaning om framtiden

Av Emmelie Nilsson - 4 maj 2008 21:58

Skriv ner 10 saker du vill ha uppnått inom 10 år.


1. Jag vill absolut ha barn innan jag är trettio, förutsatt att allt fungerar i förhållandet, ekonomiskt och att jag kan ge barnet den trygghet den förtjänar.

2. Jag vill ha ett hus. Helst ska det vara ett beboeligt renoveringsobjekt. Jag vill alltså ha ett hus jag kan bo i med en familj men samtidigt ska det inte vara tip top eftersom jag älskar att pyssla.

3. Jag vill ha tagit körkortet och det ska jag göra också.

4. Jag vill vara färdigutbildad och arbeta som lärare på en skola jag trivs i med den lön jag förtjänar.

5. Jag har alltid haft en dröm att starta ett eget företag. En reklambyrå som arbetar med marknadsföring åt allt från stora till små företag. Jag älskar att skapa grafiskt och önskar att jag kunde utöva min hobby på fritiden i större utsträckning än jag redan gör.

6. Jag vill ha en massa tatueringar. Jag anser att tatueringar är den vackraste konstarten som finns och ett sätt att uttrycka och minnas. Jag har alltid velat bli tatuerare och tänker varje dag på att jag borde ta tag i min dröm, för jag vet att jag skulle fixa det. När jag var 11 år skrev jag i min dagbok att jag ville bli lärling, så då fattar ni.

7. Jag vill ha engagerat mig inom tio år. Engagerat mig i något jag verkigen brinner för. Det behöver inte gå ut på att rädda världen, men jag vill känna mig tillfreds och att jag har gjort en skillnad för någon eller något.

8. Jag vill ha sett en giraff. Jag älskar giraffer men har inte sett någon i verkligheten så i sommar SKA jag på Kålmåden även om jag måste åka dit själv och sova i skogen.

9. Jag vill resa. Har knappt rest någonting i mitt liv, förutom några trippar till Frankrike och Belgien. Skulle verkligen vilja åka till Grekland, USA, Afrika, Japan och England. Det sistnämnda lär dock slå in i September om jag får min vilja igenom. Än än gång - jag SKA dit även om jag åker själv och sover i ett gatuhörn. Efter alla historier Chrill har berättat måste jag ju bara dit!

10. Jag vill ha ett tryggt, stabilt förhållande med någon som verkligen älskar mig och vise versa. Giftemål är inget jag drömt om ens som liten även om det självklart skulle vara något jag vill göra med rätt man.Så där! Där var mina svar. Då utmanar jag Elin, Carro, Lena, Mia, Malin, Sandra, Elle, Linnéa, Ida, Jensen, Emelie, Kicki och Syrran! Go girls ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se