Alla inlägg under april 2008

Av Emmelie Nilsson - 14 april 2008 17:00

Tur att veckorna går fort, synd bara att jag inte pluggat mera.

Knallade ner på Punkten imorse för att käka nåt, men slutade med att jag fick hoppa in och jobba 11-16 åt Elin som inte mådde bra.

Såg ut som hej kom och hjälp mig och chefen kände inte igen mig för att jag var osminkad. Tack för det. Lyckades jobba fem timmar utan att skrämma iväg kunderna i alla fall så det var bra.

Blev dock en rolig dag på jobbet med André. Första gången jag jobbade med han också!

Kunderna var många och drygare än vanligt, tur man kan skratta åt det.


Dagens:

"Jo du förstår min man dog nyligt..." Men ojdå.. Jag beklagar." "Nej gör inte det! Jag är så lycklig. Gubben var ju rikare än jag trodde så nu är jag miljonär och det tänkte jag fira med en tårta!"

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 13 april 2008 20:42

Du är precis som alla andra.Och jag hatar det.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 13 april 2008 12:15

oj.. Jag vet inte vart jag ska börja.

Jag, Lena och Carro gjorde oss iordning hos den sistnämnde och när Maria, Elin och Izza dök upp var festen i full gång.

Vi lärde oss nya dansmoves med "Leeroy", drack en himla massa vin och cider, spanade på folk och skrälade till Spice girls.

Måste då säga att Kramfors polis har mycket att lära när en nerspydd fullhund kan skrämma iväg dem så de springer som om det gällde livet.. Förmodligen kvällens mest tragiska.

Vi drog vidare till Robin Magnusson och där var det guitar hero som gällde. Folk ringde som galningar så runt 11 var det bara att knalla ner till Glajjan för att ta en stämpel.

Gick vidare till Träffen där jag träffade en massa människor. Ryssen, Björn och Emma på samma ställe, inte dåligt det med tanke på hur sällan jag träffar dom!

Folket försvann så vi vinglade ner till gonnorégrottan igen. Där var det ös. Dansade konstant, förutom när jag och Sandra fick för oss att vi bara måste ha tequila! Vi lade på charmen men det gick fan dåligt, slutade med att jag fick tigga av släkten. Och inte blev det nån höjdare för Sandra heller.. ;)

Dansa, dansa, dansa och sen taxi till Malin och Sandra. Den taxiresan var riktigt underhållande, då jag gjorde allt för att styra ner priset. Men jag lyckades i alla fall!

Hamnade i soffan och poppade musik men gick sedan upp till resten av folket som hade barrikerat Sandras säng. Malin somnade snabbt, Sandra höll sig vaken lite längre tills hon somnade i soffan. Folk började droppa av och till sist var det bara jag och Carro med de tre Mattiasarna.. Körde höger-vänster med sprit och likör. Kanske inte den bästa idén som kläckts, men det funkade då!
Matte kröp ner hos Malin, Mutte låg i fotändan och Palle låg lite överallt. Hittade Azas på toagolvet med badrumsmattan som täcke. Haha!

Runt 07.30 somnade vi allihopa för att vakna två timmar senare. Dåligt med sömn blev det!

Vaknade och gick ner för att höra mig less på Muttes tjat och ta en alvedon.. Azas hade noll koll på vart vi befann oss och på toan uppe var det halvt översvämning efter att Mutte besökt den. Han glömde stänga av kranen tydligen..

Jaa herrege vilken kväll! Väntar bara på att minnesluckorna ska fyllas i.

Av Emmelie Nilsson - 12 april 2008 00:06

Oh.. Snart är det fan sovdags.

Jag och tjejerna har fjantat bort en massa timmar och nu börjar jag fan bli trött..

Har suttit och tankat musik och slökollat på tv hela kvällen medan tjejerna roat sig på annat håll ;) haha..Dagens bästa:

Vi förstår totalt men fattar ingenting
Så är jag fan JÄMT.

Av Emmelie Nilsson - 11 april 2008 22:50

Sitter här med brudarna hos Carro. Dom kollar bilddagboken och pratar om stiffisar. Jag sitter med datorn i knät och surrar på msn. Är trött och bedrövlig.

Tänk om det fanns nåt vettigt att göra i den här stan. Gladan är förmodligen inte ens öppen! Nej en bio och en bowling skulle sitta fint...

Imorrn blir det solning och bubbel och på kvällen party. Om det så bara blir jag och tre till ;)

Av Emmelie Nilsson - 11 april 2008 19:10

Nu är fredagen här och det känns mycket bra måste jag säga.

Har varit och inhandlat tre par skor idag också så nu mår jag mycket bra! ^^

En sväng på systembolaget blev det också så nu är helgen räddad!


Nicke har dragit till Åre på svensexa så Carro har lägenheten för sig själv. Givetvis är vi brudar här för att hålla sällskap och förgylla ;)

Håller på att kocka fläskfilé, BBQstrips, grekiskt sallad, vitlöksbröd och massa sås! Mums! Är så jävla hungrig nu..

Jag och Maria ska korka upp!

Av Emmelie Nilsson - 10 april 2008 22:45

Det här var då den dyraste lilla manicken jag stött på, men den verkar ju vara väldigt bra.. 11600 spänn går den loss på men då är det ju trots allt 18K gulds överdrag ;)

Av Emmelie Nilsson - 10 april 2008 10:25

Är vad jag har fått inatt. Sköönt! Men det tar ett tag att kvickna till och känna sig som en människa.. Är helt seeeg.

Idag ska jag plugga. Jag måste bara göra det. Även om en massa andra saker lockar mera..


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se