Alla inlägg under april 2008

Av Emmelie Nilsson - 16 april 2008 16:23

Jahapp folk vill tydligen veta vad jag gör under högtiderna.. Sure thing.


Vad gör du oftast under:

Påsk: Oftast är jag uppe hos mina kusiner och kör skoter som en dåre. Kör mig less tills nästa år eftersom det fan inte finns nåt före här nu för tiden.

Midsommar: Festar i glada vänners lag. Dricker snaps och käkar grillat.

Halloween: Ingenting. Eller ja.. Går på nån fest om det finns nån

Jul: Firar sällan jul.. De senaste fyra åren, sen jag flyttade hemifrån, har jag inte gjort nåt tror jag. Kanske åker förbi hos nån syster en sväng bara. Ingen mening att fira jul ensam lix. Fast jag tycker ändå att jul är rätt mysigt..

Nyår: Förr letade jag med lykta efter den största festen i stan, nu föredrar jag att vara med vänner. Käka middag, dricka, umgås och fira med de som betyder nåt. Fast det behöver ju iofs inte betyda att det blir nån liten tillställning ;)

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 16 april 2008 16:17

Haha! Jag tog åt mig direkt när Linnéa skrev att nån annan gärna fick ta sig an utmaningen ;)


Tre skönhetsprodukter (inte smink) jag använder varje dag: Oj... Lotion ibland?

Äter helst till frukost: Mackor och Cola ;)

Så många grader vill jag att det ska vara för att jag ska bada utomhus: 22!

Om jag inte bodde i Sverige skulle jag vilja bo i: Var som helst där det är varmt, hatar verkligen kyla och fryser jämt.

Såhär många muggar kaffe har jag druckit i streck: hmm. Tre kanske?

Ser helst på TV: Greys Anatomy, One tree hill, Andra avenyn, House, Prison break, L.A ink, Gossip girl, you name it.

Om jag vann VM i en idrott skulle jag välja: Hockey såklart!

Hur mycket skulle du betala för en heldag med din idol/förebild/kändis: Eh.. okej, om jag skulle få hänga med Kat von D en vecka skulle hon få allt jag ägde. Tror jag.

Om jag vann en miljon på triss skulle jag: Köpa hus, resa o shoppa ;)

Sitta i en vattenpöl eller bo i en snödriva: Jag hatar som sagt kyla, så vattenpölen ska va jävligt varm isf. Men varför skulle jag göra nåt av det?

En maträtt som skulle ätas varje dag året om: Kött. Jämt.

Om du fick ångra nåt du gjort i livet, vad: Dumt att ångra nåt man gjort när man ändå inte kan ta det tillbaka. Tänk innan för fan.

Ett år utan julafton eller en sommar med bara värme och ingen sol: Julafton kan vi skippa. Firar det knappt ändå.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 16 april 2008 16:03

Onsdag IGEN!? Tyckte nyss det var onsdag, men tydligen inte.

Jaa. Nått nytt på fronten? Inte direkt..

Har hållit mig hemma senaste två dagarna. Tecknat, kollat film, spelat gitarr och lyssnar på massa ny musik. Kan inte ens välja bland allt bra jag tankat hem! Två riktiga kanondagar med andra ord..

Ikväll kanske man pallrar sig iväg till Frånö och kollar på damernas match, beror på ork och väder. Trivs rätt bra här med min musik och mitt ritblock faktiskt, skönt att andas lite.


Jaa. Nästa vecka ska jag tydligen befinna mig på Universitetet. Tjohej vad jag inte vill det.. Har en massa att göra tills på måndag, får se om jag lyckas den här gången?

Får se om jag bor hos nån av syrrorna eller inte. Bäst ekonomiskt det, men inte så himla bra ställe om man behöver plugga. Ungar överallt..

Veckan efter däremot! Då blir det Härnösand för hela slanten. Syrran och hennes kille med barn åker utomlands så Anton har huset för sig själv. Givetsvis blir vi sambor sa jag, så en vecka där med honom blir nog trevligt. Dessutom har jag tre tentor att plugga inför så det passar perfekt! Här hemma hittar jag så mycket annat att göra så jag skiter i att läsa. Är jag där är ju ändå Anton borta hela dagarna på skolan och på kvällen lär han som vanligt träna allt förbannat. Haha trevligt sällskap :P Äsch. Han får fan skippa nån träning!


Av Emmelie Nilsson - 15 april 2008 00:21

Och vi går vidare och glömmer det som var igår..

Av Emmelie Nilsson - 14 april 2008 23:07

Nu får du veta hur det känns.

Att bli sviken av dig igen, och igen, och igen, och igen.

Det gör så här ont.


Du tror att jag är naiv och blåögd, att jag är lättmaipulerad och dum. Sanningen är att jag förstår allt. Jag har förstått vad du gör mot mig hela tiden, jag har bara hoppats att du ska ändra dig. Att du ska behandla mig som jag förtjänar. För vet du en sak? Jag har alltid stöttat dig, alltid försvarat dig och alltid försökt förstå. Jag har fått backa för att du ska få som du vill och jag har tagit smällarna åt dig. För att du inte ska må dåligt.


Jag har förstått hela tiden. Ända sedan jag var liten. Ibland vill jag inte se åt dig, andra gånger betyder du allt för mig. Varför ska det vara så svårt att bara släppa allt och inte bry sig?

Det är du som är den vuxna, men det är alltid jag som tagit hand om dig.

Om du läser det här kan du väl bara ringa? Jag måste få prata med dig och det här verkar vara det enda sättet.

Av Emmelie Nilsson - 14 april 2008 23:00

Det är fan skrattretande hur vi människor behandlar varandra. Vi skapar stora problem av småsaker, sårar, utnyttjar och lurar varandra, ljuger och beter oss som de egoister vi faktiskt är. Som om var och en sköter sig själv.

Det låter så fint jämt. Lojalitet, vördnad, empati och godhet är vad alla pratar om, men i praktiken ser det inte riktigt ut så va?

Sluta snacka en massa skit och sluta ljug så kommer det här nog bli bra.


Jag känner mig bara så jävla lurad och dum i huvudet ibland.

Ska sluta tro så gott om alla, för jag får tydligen ändå inget för det..Och det värsta är att du sitter där och känner dig träffad men inte fan gör du något åt det. Patetisk och ynkliga, det är vad ni är.


Av Emmelie Nilsson - 14 april 2008 18:36

Lilla Engla mördades brutalt.


Tänd ett ljus för henne och hennes familj klockan 21.00 ikväll. Många fönster ska lysa för Engla.

Av Emmelie Nilsson - 14 april 2008 17:08

Idag är en sån dag när jag inte klarar av nånting.

Skrivuppgiften om Sveriges politik går åt helvete. Gitarren vägrar spela det jag vill spela och tatueringarna jag ritar åt diverse folk ser ut som en fyraårings verk.


Blev utbjuden på dejt idag också. Rätt gulligt men va fan.. Han får anstränga sig lite mera tycker jag. Har ju aldrig sett karln förut. Typ.

Dessutom var det förmodligen en SMO-fjolla och de klarar jag mig utan, de får det dom vill ha ändå..


Är less, uttråkad och frustrerad. Känner för att göra nåt annorlunda.. Måste nog gadda mig efter den 25:e. Så har jag nåt att roa mig med i alla fall. Får se vilken av dem det blir, har ju en sisådär 12 styckna jag ska göra och det dubbla som jag vill göra. Måste bara hitta plats åt dom också! haha..

Nej det är fan dags nu. Tjatade på pappa att få göra en när jag var 14 och sex år senare sitter jag utan en enda, inte bra! Fast det förstås, har ju en stjärna som Elin fixade dit för ex antal år sen ;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se