Alla inlägg under april 2008

Av Emmelie Nilsson - 25 april 2008 11:47

Jag vaknade idag också även fast jag trodde jag skulle sova hela dan idag. Sov typ ingenting inatt..

Pappa ska iallafall komma hit en sväng snart med starka piller så nu kanske det blir någon ordning på mig! Tänke försöka tvinga med honom på Punkten och fika lite, var så längesen jag träffade honom så här mitt på dan..


Ja annars då? Sitter i telefonkö hos Radiotjänst. Tänker fan inte betala 500 spänn för värdelösa kanaler, det kan dom glömma. Så nu är min tv "sönder" och jag tänker inte skaffa nån ny! :D


Nej.. Om man ska ta och betala lite räkningar kanske. Så har man det ur världen.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 24 april 2008 22:27

Kan det verkligen vara så att veckan snart är över?

Det här har varit en riktigt lång, trist vecka (Förutom några bra glimtar) och det är så skönt att det är helg imorrn!

Hoppas, hoppas att jag känner mig pigg imorrn, och framför allt på lördag. Carros stora dag! Vi ska försöka göra allt för att det ska bli den bästa födelsedagen hon kan tänka sig.

Men först är det fredag och så ska tjejerna till Sundsvall och jag ska tvätta kläder. Kan ju vara bra. Ska med Elin på systembolaget efter 16 och på kvällen vankas det pizza. Jag och Maria ska på dejt ;) Eller hur var det?


Lördagen ska jag tillbringa i Sundsvall med Elin. Lite quality-time och en del shopping är det tänkt. Men som vanligt lär vi väl sitta mer i restaurangerna och käka än att springa runt! haha.

När vi kommer hem vankas det grillning hos Carro, fest och sen utgång. Hoppas, hoppas att jag får vara frisk då..
ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 24 april 2008 15:49

Hej.

Vad har ni gjort idag?

Kan inte ni bara berätta om eran dag, för jag har faktiskt inte gjort nånting. Sovit, kollat på Andra avenyn och käkat Alvedon. Ensam.


Så.. Vad har ni gjort idag? :)

Av Emmelie Nilsson - 24 april 2008 12:54

Här har vi gänget som räddat min dag!

Hamza, Olga, Karim, Jossan, David, Roxana, Kim och Liv.

Bjuder väl på en extra bild med favoriterna! Mums.


(Yes jag är nörd.)

Av Emmelie Nilsson - 23 april 2008 23:24

Idag har det varit en bra dag. Ashärligt väder och trevlig sällskap. Jag, Maria, Stina, Robin och Thomas strattade runt på stan mest hela dagen idag.. Solade, dom käkade glass, och njöt. Fan vad jag blir på bra humör av solen! Underbart..

Jag och Mia tog en middag på Sylo's, tänka er att det var premiär för henne att käka pizzamacka! Hon gillade det iaf ;)

Ja.. Sen kom Palle också så då kollade vi film allihopa. Världens sämsta dock, men det spelade ingen roll. Trevligt hade vi iaf! :)


Ska gå och lägga mig nu, lika bra med tanke på att jag är sjuk och har en fartfylld helg framför mig. Sov gott :)

Av Emmelie Nilsson - 23 april 2008 10:20

Efter mitt bejublade inlägg om pulvercity fick jag en kommentar av en purken "K", den lyder som följande:

"Vilken kategori tillhör du då av de uppräknade Alkoholist, pundare eller mystisk människa?

Varför inte flytta imorgon om det ska va sånt gnäll och missnöje?"


Jag är inte den som är den så självklart svarar jag på nyfikna läsares frågor.

1. Jag tillhör nog de mystiska människorna. Och på helgerna lutar det kanske mot alkoholist. Så ligger det till för de flesta av oss.

2. Jag vill inte flytta! Och jag gnäller inte och jag är inte missnöjd, beskriver bara vår stad.. Jag trivs utmärkt här, i alla fall för tillfället.


Mohahaha.

Av Emmelie Nilsson - 22 april 2008 21:24

Min mamma sa alltid att det finns någon mening med allt. Att man lär sig något ur varje händelse. Det är även min övertygelse, även om man inte förstår vad just när det händer.

Jag har många sådana exempel i mitt liv. Hade inte mamma och pappa skiljt sig hade jag t.ex inte haft mina systrar. De värderar jag mycket högt och skulle inte byta det mot någonting i världen.

Hade jag inte haft det tufft när jag var liten/yngre hade jag inte varit den person jag är idag. Jag hade inte varit så självständig och stark som jag faktiskt är, jag trivs med mig själv!

Jag skulle flytta till Umeå för några år sedan för att få perspektiv på saker, men blev kvar här. Något sa míg att det var det rätta och hade jag inte stannat hade jag inte haft Elin. Eller någon av mina andra vänner.

Pojkvänner eller pojkar överhuvudtaget i mitt liv har också lärt mig saker. Mest lärt mig vad jag inte behöver och saker om mig själv. Allt från långa förhållanden till kortare historier, något positivt har alltid kommit ur det även om det inte känts så just då.


Det här är vad som ger mig styrka. Tanken på att jag någon dag kommer att förstå vissa saker. Och jag är glad att jag fått det bevisat och att jag har den inställningen! :)

Av Emmelie Nilsson - 22 april 2008 16:41

Pulvercity är ett utmärkt resmål för er som önskar alkoholister, pundare, mystiska människor och ett uteliv som håller hög standard som man jämför med minde byar.

I Pulvercity kan du bli omkullcyklad av en A-lagare, shoppa på Hemköp eller kanske bara ta en öl under bron som sträcker sig över uteliggarna vid den förorenade ån.

Vi har alla hört uttrycket "What happens in Vegas, stays in Vegas". Det är ett urgammalt talesätt ni kan glömma när ni kommer till Pulvercity. Här sprids allt fortare än vinden och allt ni gör registreras av nyfikna ögon och inom loppet av 24 timmar vet alla du känner om dina äventyr.

De mest besökta platserna i denna stad är ungdomsmottagningen, polisstationen och systembolaget. Alla har de expertis på sina områden efter många års erfarenhet, allt för att lappa ihop en misslyckad utekväll.


Ha så trevligt!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se