Alla inlägg under april 2008

Av Emmelie Nilsson - 28 april 2008 13:32

Schemat såg riktigt bra ut, jobbar 24 dagar i maj! Dock är det mesta korta pass men pengar blir det.

Ringde nyss Maria och flirtade lite, behöver verkligen åka ner på stan men har fan ingen ork att gå. Fortfarande feber även om det är mycket bättre än igår. Måste på Dollar och till Andreas på Chockland och boka tid. I slutet av maj sitter den första av mååånga tatueringar på lilla Emmelie. Sweet! Kommer räkna ner dagarna kan jag säga.


Har gjort ett ryck och försökt mig på att städa lite här hemma också. Ser ut som ett bombnedslag! Får göra korta ryck och vila mycket ;)

Tiden går sakta när man inte har nåt att göra alltså. Hatar att vara själv och hatar att bara sitta inne.. Men det är väl sånt man får stå ut med ibland! Nej, nu ska jag ta itu med berget av disk, lika bra att få det bortgjort.

See ya!

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 28 april 2008 09:56

På att vara sjuk. Det här gåååår inte! Nästan 10 grader ute så här tidigt på förmiddagen och jag har inget annat val än att sitta inne.

Fast lika bra det så är jag förhoppningsvis pigg på sista april, för det vill jag inte missa för nåt i världen..

Håller på att flyta bort här inne, så det innebär väl att febern är på väg ur kroppen. Kan ju alltid hoppas iaf. Tänkte försöka ta mig ner på Punkten om ett tag för att hämta mitt schema. Elin har redan skvallrat och tydligen jobbar jag i princip varje dag. Härligt! Det innebär alltså att det blir en hel del gaddningar i sommar! :D

Tyvärr är det mest kvällar jag jobbar, men är iaf hemma til 19.30, så det är inte kört att hitta på nåt ändå.


Nej! Om man ska orka sig in i duschen kanske?


ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 27 april 2008 19:44

Ja här kommer ett utval av lördagens bilder. Finns en hel del på Carros kamera också så dom kommer väl upp senare :)


(Lägg märke till mina grymt snygga ställningar på alla bilder. mah.)

Av Emmelie Nilsson - 27 april 2008 19:11

Nu har jag fått min efterlängtade Alvedon och mår som en prinsessa jämfört med tidigare idag..

Käkar glass, godis och pop-corn och njuter. Det värsta med att ha feber är att det är så jääävla tråkigt! Kollar på halvdåliga tvprogram bara för att tiden ska gå liksom.. Dags att ägna sig åt lite flash-spel kanske? ;)


Ajuste! Kommer bilder från gårdagen snart..

Av Emmelie Nilsson - 27 april 2008 15:31

Happ så vaknar man idag med skyhög feber. TACK! Och ingen Alvedon har jag heller så det är bara att härda..

Har sovit till och från hela dagen, skönt med sällskap iallafall. Hatar att vara ensam när jag är sjuk.. :/

Jahapp. Gårdagen sammanfattade jag ju jättevackert inatt tydligen! haha.. Efter krogen drog vi hem till mig och jag har fan aldrig skrattat så mkt som när Palle lyckades tappa mobilen bakom elementet. I typ en halvtimme höll han på med att försöka få bort den därifrån och mitt i alltihopa ringer den. Haha.. Jag vet nån som var måttligt irriterad då. Precis när han nästan gett upp och bestämt sig för att ringa vaktmästaren som kan skruva loss elementet lyckades vi. Team work! haha. Kul som fan var det i alla fall..


Ja som sagt, idag har jag sovit mestadels av dagen förutom nån halvtimme här och där. Har i alla fall lyckats pallra mig upp ur sängen nu, men känner att det är lika bra att lägga sig igen. Helt slut!

Av Emmelie Nilsson - 27 april 2008 01:31

Allt började med att jag och Elin, efter en härlig shoppingdag, hinkade Tequila och gjorde oss iordning för att dra vidare till Carro.

Kom dit, överlämnade present och hon blev glad :) Festade på och hade mycket trevligt. Käkade mat och mådde gott..

Sen drog vi vidare till Alex där det var party. När vi till slut skulle vidare till Gladan hade jag dragit 12 Tequlia och en vinflaska och var lagomt i gasen.. Väl där nere träffade jag Emma och kvällen var fulländad! Vår älskling Carro gick omkring med en Champangeflaska halva kvällen och mådde som hon borde! Som en nybliven 18-åring :)

Dansade med Emma till Nirvana, Guns n roses, Metallica och andra gobitar.. Självklart valdes dessa låtar p.g.a att jag och Emma var på samma ställe ;)

Röka, dricka, dansa, röka, dricka, dansa. Så var min kväll kort sammanfattat.

Underbar, men alla blev mycket dragna.. ;)


Träffade någon på dansgolvet som tydligen läser min blogg. Jävligt seriöst lät det som. Han är mycket trevlig men det finns faktiskt nån ännu trevligare, som dessutom delar mina intressen :)

Av Emmelie Nilsson - 26 april 2008 15:19

För idag fyller en av de finaste människorna i hela världen 18 år. Tänk att det var 12 år sedan vi lärde känna varandra och att vi fortfarande står varandra så nära. Du är en av dem som betytt mest för mig under en väldigt lång tid och du betyder mer och mer för varje dag!

Grattis gumman, hoppas att din kväll blir över dina förväntningar.

Jag älskar dig!


Av Emmelie Nilsson - 25 april 2008 14:48

Ja idag är det fan sommar.

Knallade ner på Punkten för att käka lite. Asmycket folk så jag gick in och gjorde min egen mat, grillmästare som jag är ;)

Hann dock inte äta förrän jag ser Björklund och Nocka utanför. Då vare bara till att fixa deras mat också. Och till dom som kom efter. Och till dom som kom efter. Men men! Klart man ställer upp på sina arbetskamrater.


Gick ut på stan med Lena en sväng, köpte skor (igen) och njöt av solen. Upp till Robin för att snygga till sig lite och sen hittade jag farsan. Eller han hittade mig rättare sagt. Fick en massa bra piller och släpande med honom till Punkten för att käka lite. En kort, men positiv visit. Skönt!

Så nu sitter jag här, INNE fast det är så fint väder och knarkar filidutter. Elin jobbar och resten av tjejerna har åkt til Sundsvall, jag och Elin ska dit imorrn så ingen mening att följa med nu.


Får se vad jag ska hitta på av dagen, nåt kul blire säkert! :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se