Alla inlägg under april 2008

Av Emmelie Nilsson - 6 april 2008 14:43

Den 3 April föddes denna lilla skönhet.

Vikt: 4165

Längd: 53


Min bror och Linda fick sitt andra barn.


Det här är det sjätte syskonbarnet i skarar och han är precis lika bedårande som alla andra.

Nu väntar jag bara på att få åka dit och lukta på honom!

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 6 april 2008 14:37

Ibland önskar jag att det gick EN dag utan att jag behövde kolla i min kalender. Nu låter jag förmodligen som en "viktig" person med en massa flaschiga grejer att göra. Så är icke fallet.

Däremot har jag alltid en massa grejer att göra nu för tiden. Förutom födelsedagar och andra event så är min kalender överfylld med skola. Skola, skola och skola. Arbeten ska lämnas in, böcker ska fixas, Seminarium, obligatoriska träffar och föreläsningar.

Jag har möten, jobb, praktiska grejer som att posta saker och inte glömma att betala räkningar.

Mitt livs styrs just nu av min kalender och skulle någon ta den ifrån mig skulle allt kolapsa.


Idag har jag städat som ett tok. Det såg- minst sagt- förjävligt ut här så tre timmar har jag lagt ned på att torka, diska, dadmmsuga, skura och plocka. Nu är det i alla fall näst intill skinande rent här, så kom gärna och hälsa på. Oavsett om ni varit här förr när det varit relativt städat eller om ni fick en skräckupplevelse förra gången p.g.a all röra.


NU kan jag ta itu med plugget. Jag kan faktiskt inte läsa när jag sitter på en sophög. Städningen går först, sen kan jag slappna av och läsa en av alla tråkiga böcker.

Ikväll måste jag bara göra nåt stimulernade annars går jag under.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 6 april 2008 00:56

Skönt att vakna imorgon och inte vara bakis!!

Idag åkte jag, Lena, Carro och Maria och bubblade på Ådalshallen.. Jag och Lena kom dit en timme tidigare än dom andra och sprang mellan, bad, lilla badet, bastu och dusch. Till slut hamnade vi i solstolarna och spanade in grabbs. Fin utsikt!

När de andra kom bubblade vi. Ashärligt, det måste bli en vana.

Efter badet åkte jag till Carro och somnade på hennes soffa. Väcks av att Elin ringer och säger att jag ska komma bort på Punkten och börja gå bredvid. Vips så har jag ett jobb och jag är överlycklig! Dessutom är det kul, jag får träffa en massa känt och okänt folk hela tiden och har världens bästa arbetskamrater. Kung! Sommaren är räddad..

Åkte hem och gjorde mig iordning lite medan tjejerna fixade tårta och annat smått och gott.

Så bar det av till Malin och Sandra. De har flyttat till ett hus, och vilket hus alltså! Hur fint som helst, nytapetserat i nästan alla rum. Mysfaktorn är hög och jag längtar ihjäl mig till sista april. Marlene och Linnéa var där också så vi tjejer satt och surrade en timme i köket. Roliga historier man fick ta del av! haha.. Dom är inte kloka ;)

Sen åkte jag, Carro och Lena till Danne. Där var Nicke och senare kom Linda och Malin också. Vi spelade "Med andra ord". Ett mycket roligt men frustrerande spel..

Jag och Lena åkte till mig och så kom Maria, Robin och Izza så vi spelade lite guitar hero. Lena tog hem det nu, så jag vet inte hur jag ska klara mig.Är trött som ett djur. Ska snart krypa ner, njuta av en lång natts sömn och vakna pigg. Morgondagen ska jag ägna åt städning och plugg. Känns faktiskt bra! Har en hel del böcker att plöja igenom så lika bra att börja nu. Har fan panik!


Sov gott världen!

Av Emmelie Nilsson - 4 april 2008 22:57

Ikväll fick jag fint besök av Lena och Elin. Elin fick den utmärkta idén att göra amerikanska pannkakor med lönnsirap nämligen. Ingen av oss hade ätit det, men vi är nog överens om att det blev en hit!

Sen har jag och Elin suttit och nött guitar hero, det är fem stjärnor vi strävar efter nu.. Inte det lättaste alla gånger. haha.


Ser fram emot bubbel och bad imorgon. Jag ska simma på det djupa! ;)

Lena ska leka baywatch med andra ord...


Nej! Kanske dags att tanka hem lite andra avenyn?


Av Emmelie Nilsson - 4 april 2008 19:42

Ja.. trots skola hela veckan har även denna vecka susat förbi. Helg IGEN!

Igår åkte jag till syrran för att sova där efter skolan. Vi gick med Moa och Rose på sångstund på biblioteket och där var det livat! Mysigt men livat.. Hem igen och jag och Moa gick ut och lekte lite medan Kicki stökade på med annat. Sen lade sig Moa och jag tog Rose resten av kvällen medan Kicki fixade lite annat. Skönt för kicki och mysigt för mig!

Satt uppe till typ 1 med Anton och slökollade tv, sen somnade jag som en bebis! Idag åkte jag hem runt 13.00 och äntligen fick jag träffa två av mina tjejer. Vi fikade och strosade lite på stan och sen gick jag hem.

Har städat, lirat guitar hero och suttit här..

Maria och Robin kom förbi för en stund sedan, synd att hon inte kunde stanna. Får alldeles för lite tid med min Mia nu!

Elin och Lena kommer snart, så då blir det tv, slapp och massa onyttigt. Som det ska vara! Skönt med en vit helg..

Imorrn blir det bubbelbad och på kvällen hoppas jag det händer nåt skoj?

Hade tänkt åka förbi hos Malin och Sandra också i nya huset! Kika lite! :)


Ha en bra helg och ring om det händer nåt.

Av Emmelie Nilsson - 4 april 2008 16:11

Utmanad igen. (Och den här kommer nog bli smaskig)


Senaste människan:

Som tilltalade dig: En kille i kostym (mkt handsome) som jag mötte i hissen

Du fikade med: Carro och Lena

Du åt lunch med: Fredrik och Emil, mina klasskamrater

Sa att han/hon älskade dig: Nån kille på Kramm som jag aldrig sett förr.

Sa att han/hon älskade dig och menade det: Elin

Du kysste: Tobias

Du hade sex med: Tobias

Du kramade: Lena

Du pratade i telefon med: Brorsan

Du fick ett sms av: Fredrik

Du kollade på tv med: Anton

Du reste med: Beror på vad som räknas som resa.

Du fick post av: Mattias, nån kille jag köpte en bok av.

Som bjöd dig på dejt: Fredrik. Hahaha..

Du gick på dejt med: Har aldrig gått på en regelrätt dejt.

Du var kär i: Björn

Du var intresserad av: Öppen för förslag

Som dissade dig: Ja.. Dissad blir man väl jämt.

Du fick en present av: Elin!

Som höll om dig en om natten: Saibot igen. (Kan inte rå för att jag upprepar mig)

Som ville träffas igen efter en natt: Hmm.. Kör inga one nights egentligen.

Du tänkte på: Alla jag skrivit hittills.

Som skickade länkade en låt åt dig: Pelle eller Simon

Som sjöng en sång för dig: Moa

Du pratade på msn med: Anton

Du rökte med: Palle

Du drack vin med: Pelle, Palle och Tobbe

Som grät ut hos dig: Simon

Som pratade känslor med dig: Förmodligen allas vår lilla psykolog, Pelle.

Som behövde din närhet: Önskar jag kunde skriva nåt annat än en fyra månaders bebis här, men ja. Rose.

Som erbjöd dig nåt du inte kunde stå emot: Vet faktiskt inte?

Som raggade på dig: Är dålig på att uppfatta sånt jag.

Du raggade på: Jag behöver inte ragga. ;)Av Emmelie Nilsson - 4 april 2008 10:45

Idag blir det sista rycket på universitetet. Sen blir det till att plugga som ett tok två veckor och sen innevecka igen.. Har haft det skitbra här med min syster, mina syskonbarn och resten som kommer med, men SHIT vad jag saknar tjejerna.

Har inte träffat Lena, Carro och Maria sen i måndags!!! Elin fick jag iaf träffa i onsdags, tur de..

nej så här får det inte går till!

Ikväll är ni MIN!

Av Emmelie Nilsson - 3 april 2008 21:46

Går inte ihop!

Jag KAN inte plugga när jag har små söta barn runt mig. Idag efter skolan följde jag med på sångstund på biblioteket, mys!

Sen har jag och Moa kollat på Askungen, vattnat blommor, borstat tänderna en kvart och massa annat.

Rose kräktes ner mina byxor, men vad gör det liksom?Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se