Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Kompanjon

Av Emmelie Nilsson - 30 april 2008 09:02

Nu ska jag ta och knalla över till Elin. Så kan vi ligga där och hosta ikapp, käka massa mat och kolla på smöriga kärleksfilmer.

Eller i alla fall "Festival" ;)


Sen blir det till att ladda om inför ikväll! Äntligen är det nummer 30 denna månad, dagen vi väntat på rätt länge. Ska till Malin och Sandra på inflyttningsfest. Grilla, dricka gott och umgås med halva Kramfors. För det verkar bli rätt mycket folk.. Minst sagt! Tycker lite synd om tjejerna som ska styra det här, men lyckat kommer det bli! Får hjälpa dem städa imorrn.


Ha en kanonkväll allihopa!

 
ANNONS
 
Säändra!

Säändra!

1 maj 2008 09:07

Tjenare snyggo! Tusen tack för i går. Inflyttninspresenten var grym;p

http://spetsen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se