Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Feels like tonight

Av Emmelie Nilsson - 30 april 2008 00:04

Happ. Fick besök av lillasyrran idag ett par timmar, alltid lika trevligt det. Hon kommer förmodligen imorrn också, så då tar jag hunden medans hon ränner runt. Längesen jag träffade den lilla grisen! :)

Annars så har jag faktiskt gjort ett ryck och städat idag. Trots att jag blir halvt däckad av penicillinet verkar jag få en hel del energikickar också!

Pling plong på dörren så stod det tre söta flickor utanför. Mia, LD och Carro kom förbi för att snacka lite skit. Lyckan var gjord när Palle dök upp med en massa glass. Ett unisont "ååh.." spred sig i köket och Mia jublade. Sött! :)

Tjejerna drog och vi kollade One Tree Hill, älskar tisdagar.

Försökte oss på nån skräckis också "Diary of the dead", men såg inte klart den, seg som fan.. Handlade om precis samma sak som Resident evil x2, 28 dagar senare x2, I am legend och Dawn of the dead. Människor som dör, blir zombisar och biter andra som i sin tur blir zombisar. Åsså är det bara några få människor kvar, ja ni kan det där redan..


Känner mig riktigt pigg nu ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se