Direktlänk till inlägg 29 april 2008

Skrattretande!

Av Emmelie Nilsson - 29 april 2008 09:59

Det är inte sant! Precis när jag börjar känna mig relativt pigg blir jag ännu sjukare. Vaknade kl två inatt och har inte sovit sen dess. Ner på vårdcentralen och betala 150 spänn för att få träffa en läkare i fem sekunder. För er som känner mig sen länge kommer det väl inte som en överraskning att jag har tendens till att dra på mig barnsjukdomar. Denna gången var det öroninflammation. Jippie! penicillin tio dagar.


Läkaren: "Och om du nu vill dricka några glas vin imorgon på sista april så är det ingen fara. penicillinet påverkas inte av det.

Jag: "hmm. okej."

Läkaren: "Fast du behöver ju inte supa dig dyngfull. Med tanke på förkylningen menar jag.." 
ANNONS
 
Elle

Elle

29 april 2008 11:49

Ja det var Mallan som introducerade mig för killen igår! han är så så grymt duktig :)
Men ta och krya på dig nu, går ju inte å vara sjuk på sista april=)

http://libra.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se