Direktlänk till inlägg 28 april 2008

Im living the Rock n Roll dream , and I can drink more than you

Av Emmelie Nilsson - 28 april 2008 22:18

Jahapp. Blev sugen på en pizzamacka, så Nicke fick hämta upp mig så åkte vi till Nisse, Rosen och Elin. Utfrågningar till 1000..


Så här går samtalen mellan mig och Sylo's:

-"Sylos"

-"Hej det är Emmelie"

-"Hej! Det tar tio minuter".

Märks det att man är stammis eller? ;)


Skönt att komma hemifrån en sväng iaf! Sitter och slökollar på 100 höjdare och kollar runt på nätet lite. Blir förmodligen till att sova snart, man ska tydligen göra det när man är sjuk ;)

Annars då? Jo tack annars är det finfint!Im living the Rock n Roll dream , and I can drink more than you.

James Hetfield

 
ANNONS
 
Elin

Elin

29 april 2008 13:37

Hahahaha vad jävulskt klockrent det där med sylos :D:D:D

http://elinpersson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se