Direktlänk till inlägg 28 april 2008

Tatuering!

Av Emmelie Nilsson - 28 april 2008 16:48

Blev halvt nerdragen på stan nyss, och det var ju jävligt bra!

Knatade in till Andreas och bokade tid, så den 27 maj kl. 14.00 får jag nålen i mig. Skönt att äntligen få börja på kroppen. Kommer bli grymt!

Surrade lite med Andreas om det ena och det andra, längesen jag var där nu.. Blir iaf en ros på varje underarm, får se om jag pallar båda vid samma tillfälle eller om jag kör en då och en senare. Kroppen kommer få mycket att läka denna sommar! Underbart.

Knallade iväg och hälsade på Sandra en snabbis och käkade glass. Mums!

Fick en fin energikick av den promenaden så nu är jag fit for fight!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se