Direktlänk till inlägg 23 april 2008

Svar på kommentar!

Av Emmelie Nilsson - 23 april 2008 10:20

Efter mitt bejublade inlägg om pulvercity fick jag en kommentar av en purken "K", den lyder som följande:

"Vilken kategori tillhör du då av de uppräknade Alkoholist, pundare eller mystisk människa?

Varför inte flytta imorgon om det ska va sånt gnäll och missnöje?"


Jag är inte den som är den så självklart svarar jag på nyfikna läsares frågor.

1. Jag tillhör nog de mystiska människorna. Och på helgerna lutar det kanske mot alkoholist. Så ligger det till för de flesta av oss.

2. Jag vill inte flytta! Och jag gnäller inte och jag är inte missnöjd, beskriver bara vår stad.. Jag trivs utmärkt här, i alla fall för tillfället.


Mohahaha.

 
ANNONS
 
Erik Keding

Erik Keding

23 april 2008 13:32

Jupps, du är helt klart en mystisk människa ;)

http://theartist.blogg.se

 
Ingen bild

"K"ristin

26 april 2008 22:45

Är inte alls purken.. Blev bara nyfiken på vad du sätter dig själv i för kategori.
Nu fick jag svar och det var ju tragiskt och ledsamt att en ung flicka som du kan med glädje(?) och lättsamhet skriva att du ser dig som en alkoholist.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se