Direktlänk till inlägg 21 april 2008

England, baby England?

Av Emmelie Nilsson - 21 april 2008 22:27

Jahapp. Blir förmodligen en tripp till London i September eller vad säger du gumman? London ta2 convention here we come!


Ja annars då? Lilla Emmelie är extra liten och bedrövlig idag. Håller på att bli sjuk. :/ Svinont i halsen och kallsvettas som en gnu.

Jag som har en massa på skolan denna vecka, och dessutom skulle vara med Alva imorgon medan syrran och Henke åkte på trevligheter. Verkar inte bli nåt av det som jag mår nu. Jävla skit.


Hatar att vara ensam när jag är sjuk.. Inte ens Elin offrade sig ikväll. mah.

 
ANNONS
 
Elin

Elin

22 april 2008 21:59

Det skulle vara superkul att åka till London. Måste dock få det att funka med skola osv. :)

Jag orkar bara inte umgås ibland. Så mycket som jag jobbar nu orkar jag ingenting. Jag hoppas du förstår att det inte är pga dig som jag inte vill umgås, utan det är bara min extrema trötthet som slår till. :)

http://elinpersson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se