Direktlänk till inlägg 20 april 2008

Rubrik saknas

Av Emmelie Nilsson - 20 april 2008 13:13

Igår vad det då dags att ge Sollefteå en chans att visa vad de går för.

Jag och Lena åkte till Jenny för att förfesta. Det blev Inte mycket till förfest eftersom vår skjuts till Sollefteå strulade rätt ordentligt. Jokke och Nicke skjutsade oss till slut och vi förfestade helt enkelt i bilen på vägen ner. Innan vi hade hittat Anna som skulle guida oss till förfesten var vi riktigt packade och tur var väl det för annars hade jag nog vänt på en gång.

Förfesten var i alla fall hur bra som helst. Det spelades In Flames, Soilwork och Mötley Crüe konstant och lektyren på stället bestod av Tatuerings tidningar. Fick se många snygga gaddningar, men diggade en kille skarpt som hade tillgänat sin kropp till Rock n roll. Satan vilka gaddningar, bl.a ansikten på hela ryggen av gamla och nya rocklegender.


Sen var det dock dags att dra på Impuls och jag var inte taggad för fem öre. Jag var redo att åka hem och sova redan då.. Fick det vanliga samtalet som jag inte borde tagit och då var väl humöret inte på topp direkt.

Väl inne på Impuls dansade jag med tjejerna men tröttnade snart och höll mig ute på balkongen med Jenny, i barnen med Ali eller på karljakt åt Sandra. Utbudet var inte det bästa an ju tilläggas. Den enda vi hittade som såg någolunda bra ut var förmodligen utvecklingsstörd, eller vad säger du Sandra? ;) Bör tilläggas att hon till slut hittade nåt.

Tur att jag höll mig till vatten på krogen med tanke på alla biatches som var ute. Har aldrig varit med om så mycket tjafs utan anledning. Men jag höll mig i skinnet precis som jag lovat! :)

Kvällen gick och jag längtade mest hem till min säng. Hamnade i ett, för mig, bra samtal med någon jag tidigare inte haft mycket för. Någon som haft det riktigt jobbigt på senaste tiden och växt som person. Kändes bra att få ett annat intryck av personen.

Jag, Sanda, Lena och vår chaufför Nocka väntade på att Ali skulle gå av och vi hamnade till slut på ett pizzaställe. Godaste pizzorna jag ätit på länge, väldigt konstgjorda kändes dom dock ;P Ali bjöd eftersom han fått rätt fet dricks under kvällen och halvtimmen på det ställertvar förmodligen roligast på hela kvällen.

Väl i bilen somnade jag och Lena som små barn på varandra och vaknade utanför min port. Lena åkte hem och jag somnade på två röda.


Idag blir det bara lugnt. Tjejerna kommer hit med mat snart men jag kommer förmodligen vara bänkad under mitt täcke med datorn hela dagen. Måste slå upp boken jag ska seminera imorgon också. En engelsk bok som jag kommer ha jättejobbigt med. Men men. Sånt är livet har jag hört.


 
 
Sandra!

Sandra!

20 april 2008 19:22

Haha ja utbudet var väl inte det bästa igår;) tack för "hjälpen" iallafall;)

http://spetsen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Ovido - Quiz & Flashcards