Direktlänk till inlägg 16 april 2008

Högtider

Av Emmelie Nilsson - 16 april 2008 16:23

Jahapp folk vill tydligen veta vad jag gör under högtiderna.. Sure thing.


Vad gör du oftast under:

Påsk: Oftast är jag uppe hos mina kusiner och kör skoter som en dåre. Kör mig less tills nästa år eftersom det fan inte finns nåt före här nu för tiden.

Midsommar: Festar i glada vänners lag. Dricker snaps och käkar grillat.

Halloween: Ingenting. Eller ja.. Går på nån fest om det finns nån

Jul: Firar sällan jul.. De senaste fyra åren, sen jag flyttade hemifrån, har jag inte gjort nåt tror jag. Kanske åker förbi hos nån syster en sväng bara. Ingen mening att fira jul ensam lix. Fast jag tycker ändå att jul är rätt mysigt..

Nyår: Förr letade jag med lykta efter den största festen i stan, nu föredrar jag att vara med vänner. Käka middag, dricka, umgås och fira med de som betyder nåt. Fast det behöver ju iofs inte betyda att det blir nån liten tillställning ;)

 
ANNONS
 
Säändra!

Säändra!

16 april 2008 17:45

Haha jodå visst kommer dom att firas men det blir nog bara vatten för mig;) Kan du förstå att det bara är 14 dagar till våran fest:D

http://spetsen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se