Direktlänk till inlägg 6 april 2008

Vit lördag!

Av Emmelie Nilsson - 6 april 2008 00:56

Skönt att vakna imorgon och inte vara bakis!!

Idag åkte jag, Lena, Carro och Maria och bubblade på Ådalshallen.. Jag och Lena kom dit en timme tidigare än dom andra och sprang mellan, bad, lilla badet, bastu och dusch. Till slut hamnade vi i solstolarna och spanade in grabbs. Fin utsikt!

När de andra kom bubblade vi. Ashärligt, det måste bli en vana.

Efter badet åkte jag till Carro och somnade på hennes soffa. Väcks av att Elin ringer och säger att jag ska komma bort på Punkten och börja gå bredvid. Vips så har jag ett jobb och jag är överlycklig! Dessutom är det kul, jag får träffa en massa känt och okänt folk hela tiden och har världens bästa arbetskamrater. Kung! Sommaren är räddad..

Åkte hem och gjorde mig iordning lite medan tjejerna fixade tårta och annat smått och gott.

Så bar det av till Malin och Sandra. De har flyttat till ett hus, och vilket hus alltså! Hur fint som helst, nytapetserat i nästan alla rum. Mysfaktorn är hög och jag längtar ihjäl mig till sista april. Marlene och Linnéa var där också så vi tjejer satt och surrade en timme i köket. Roliga historier man fick ta del av! haha.. Dom är inte kloka ;)

Sen åkte jag, Carro och Lena till Danne. Där var Nicke och senare kom Linda och Malin också. Vi spelade "Med andra ord". Ett mycket roligt men frustrerande spel..

Jag och Lena åkte till mig och så kom Maria, Robin och Izza så vi spelade lite guitar hero. Lena tog hem det nu, så jag vet inte hur jag ska klara mig.



Är trött som ett djur. Ska snart krypa ner, njuta av en lång natts sömn och vakna pigg. Morgondagen ska jag ägna åt städning och plugg. Känns faktiskt bra! Har en hel del böcker att plöja igenom så lika bra att börja nu. Har fan panik!


Sov gott världen!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Ovido - Quiz & Flashcards