Direktlänk till inlägg 4 april 2008

Äntligen fredag!

Av Emmelie Nilsson - 4 april 2008 19:42

Ja.. trots skola hela veckan har även denna vecka susat förbi. Helg IGEN!

Igår åkte jag till syrran för att sova där efter skolan. Vi gick med Moa och Rose på sångstund på biblioteket och där var det livat! Mysigt men livat.. Hem igen och jag och Moa gick ut och lekte lite medan Kicki stökade på med annat. Sen lade sig Moa och jag tog Rose resten av kvällen medan Kicki fixade lite annat. Skönt för kicki och mysigt för mig!

Satt uppe till typ 1 med Anton och slökollade tv, sen somnade jag som en bebis! Idag åkte jag hem runt 13.00 och äntligen fick jag träffa två av mina tjejer. Vi fikade och strosade lite på stan och sen gick jag hem.

Har städat, lirat guitar hero och suttit här..

Maria och Robin kom förbi för en stund sedan, synd att hon inte kunde stanna. Får alldeles för lite tid med min Mia nu!

Elin och Lena kommer snart, så då blir det tv, slapp och massa onyttigt. Som det ska vara! Skönt med en vit helg..

Imorrn blir det bubbelbad och på kvällen hoppas jag det händer nåt skoj?

Hade tänkt åka förbi hos Malin och Sandra också i nya huset! Kika lite! :)


Ha en bra helg och ring om det händer nåt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linnea

4 april 2008 20:20

Ja men skojaru.. sitta o uggla i lägenheten vill man inte! Men ngt brukar alltid kunna dyka upp =) (hoppas ja)

 
mallantis.se

mallantis.se

4 april 2008 21:52

Jaaa!! Kom å hälsa pååå! Skulle va skitkul! :)

http://mine.bloggagra

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se