Direktlänk till inlägg 2 april 2008

Universitetsstudier

Av Emmelie Nilsson - 2 april 2008 11:42

pjuh. Snart tre dagar avklarade. Och jag njuter av att jag fixat en del av momenten i alla fall. Men kommande månad blir det i heltidsplugg. Från 8 till 16 varje dag - och tro mig, jag ska klara det för jag måste. Annars är jag körd.


Igår knallade jag hem till syrran. Blev mycket bus med Moa och vi kollade på Askungen. Kramades lite med lilla Rose och sen när barnet gått och lagt sig var det bara jag och Anton kvar eftersom syrran tränade och Laurence hade ärenden. Trevligt att catch up lite med Anton också! Får se om jag gör honom sällskap vecka 18 när han har huset för sig själv! hoho! Fast då skippar vi nog Simpsons..

Skönt att ha någon jämngammal att ströa runt med. (håller dock tummarna att han inte tvingar mig till en massa träning och skit. Det orkar jag inte.) ;)


Jahapp. Idag bär det i alla fall av hem. Måste skriva klart en uppgift som ska lämnas in på fredag och dessutom är det rätt skönt att sova i sin egen säng. Syskonbarnen är underbara små varelser men man får inte mycket gjort. Dock är det inte deras fel, utan mitt eget då jag helt enkel inte har förmågan att sätta mig ner och plugga när de springer omkring och är allmänt kramgoa. Mys!

 
ANNONS
 
malin

malin

2 april 2008 12:58

Haha men va söt du e!! :) Tack!

http://mine.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se