Alla inlägg under mars 2008

Av Emmelie Nilsson - 17 mars 2008 22:50

Ja modo brukar ju kunna överraska, så nu håller jag tummarna att de tar tre matcher på raken ;)

Dock är ju deras PP under all kritik, men det var ju inget nytt. Ikväll lyckades dom passa bort två minuter. Värdelöst, men skönt med vinst!


KOM IGEN NU GRABBAR!

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 17 mars 2008 16:58

Ja.. Lyser inte solen ute kan man alltid lägga sig i ett solarium. Jag behöver verkligen det, min hudfärg kan just nu jämföras med spöket Laban.

Jag och Carro åker till Folksam och pressar en stund medan Nicke jobbar. Sweet! Sen blir det till att kolla hockeyn. Man kan ju alltid hoppas att dom inte åker ut ikväll..


Nej! Nu kommer snart Lena så då ska vi käka nåt. :)ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 17 mars 2008 10:54

Ont är nog ordet som beskriver min sinnesstämning idag. Jag fattar inte vad jag har gjort!? Ont i varenda muskel så varje rörelse är en plåga. Har t.o.m ont i fingrarna. Och blåmärken och bitmärken överallt. Kan fan inte visa mig ute, det blir iaf inget bada för då tror väl folk att jag blivit misshandlad.

Däremot borde jag lägga mig i ett solarium, jag är förmodligen Kramfors blekaste just nu. Fast någon ska väl vara blek också som jag brukar säga.. ;)


Idag ska jag ta det lugnt. Måste börja plugga och städa upp lite här i lägenheten. Elin var dock supersnäll och städade efter kalasen så jag har bara lite disk och dammsugning att göra. Tack! <3


Skrik till om någon vill hitta på nåt idag. Jag ska ändå bara plugga.. (A)

Av Emmelie Nilsson - 16 mars 2008 23:07

Jag brukar inte bli speciellt bakis. Efter en macka och ett glas vatten brukar jag vara fit for fight, men idag vet jag inte vad som hänt.

Synden straffar sig själv tydligen, för idag är jag extremt bakis. Skakar, har frossa, mår illa och känner mig helt vimsig. Uscha!

Kommer förmodligen bli en två-dagars baksmälla det här. Men men! Det var det värt.. ;)


Nu ska jag sova. Försöka i alla fall. Gnatt!

Av Emmelie Nilsson - 16 mars 2008 18:50

Snacka om lyckat, måste börja med att tacka alla som gjorde den till vad den blev!


Dagen började med att jag vaknade upp hos Carro och Nicke. Dom hade ju redan sagt grattis på natten så dom beslutade sig för att sova istället för att gratta mig på sängen ;)

Gick hem till Elin och Micke som lånade min lägenhet och satte igång att stöka. Vi bakade tårta och fixade diverse annat. (tack Nicke och Jocke för att ni fixade ljudet) När pappa kom åkte vi ner på systemet för min premiär! haha.. Tanten i kassan tyckte att jag skulle spara kvittot!

Pappa, Eva, Emelie, Kicki, Moa, Rose, Lena, Henke, Alva, Elin, Micke, Lena, Maria och Carro kom på fika och när de hade åkt blev det dags att förfesta!

Vi åkte till lokalen redan kl 18.00 för att äta och börja förfesta. Hanna, Izza och Fia kom också tidigt så det blev en riktigt rolig förfest med massa dans och röj! Senare kom Chrill och Anna också! Hur kul som helst att träffa dem igen.

När Elias, Daniel, Tobbe och Mimmi kom fick jag fina presenter och senare dök Annika och André också upp med en goodiebag ;) Kul!

Folket började ramla in och det blev en kanonfest!

Dock var jag och Maria tydligen alldeles för berusade för att fatta beslut och det slutade med att vi lämnade nyckeln åt Tobbe som skulle gömma den på ett säkert ställe. Lokalen skulle vara städad innan kl 10.30 idag, men det tyckte jag och Maria att vi kunde styra upp imorse.. Ja herregud. Mer om det senare..


Åkte med Maria till Izza, men åkte rätt snabbt därifrån på efterfest hos Ch. Där var hälften av gamm-folket så det var trevligt. Blev dock rätt trött så vi åkte hem och sov några timmar. Maria hämtade upp mig kl 08.30 och med hjälpa av Izza skulle vi alltså städa. Dyngbakis med historiens konstigaste kläder städade jag och tjejerna lokalen på typ 2 timmar. Bra jobbat av oss, dock gick det inte att få bort den stickande doften av öl och sprit som spridit sig i lokalen. Men det bjuder vi på ;) Tack Izza för hjälpen! <3

Ärligt talat hade vi faktiskt riktigt kul. Man får göra det bästa av situationen! När tanten som har lokalen kom för att ta nyckeln såg vi till att sticka fort ;) Ashungriga som vi var åkte vi runt för att se om nåt var öppet, vilket det inte var. Vi beslutade oss för att Hemköp skulle bli räddningen men innan jag fick gå in där hämtade Maria ett par byxor åt mig. Hon tyckte inte att jag skulle gå i strumpbyxor och en over-sized T-shirt.. ;) Så då fick jag ett par Large-byxor istället ;)

Efter att ha tryckt i oss varsin Simpsons-donut i bilen skjutsade dom mig så jag fick sova några timmar till. Mycket behövligt, trots grymt klagande från andra håll.. ;)

Åkte hem typ 16.00 och nu sitter jag här och kollar igenom bilderna från igår och väntar på tjejerna. Ska köra en chips-och-dip-gårdagens-skvaller-kväll.


Än en gång, TACK alla som kom på festen och gjorde den till vad den blev!
Vilken dag.. ;)

Av Emmelie Nilsson - 15 mars 2008 11:58

Pjuh.. Jag hann! Eller? Nyckeln måste fortfarande hämtas, och bolaget har jag inte besökt ännu. Men annars tror jag att allt är klart. Tårtorna väntar på ivriga familjemedlemmar och vänner, och musiken för ikväll ska Nicke fixa. Jag däremot är astrött, överstressad och helt slut. Hur ska jag orka?
För att idag är det vår dag <3

Av Emmelie Nilsson - 14 mars 2008 09:35

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Marias födelsedag! <3

Blir att åka till henne ikväll och säga grattis, mys!

Och imorrn blir det firande på riktigt, både hon och jag. Hoppas på att det kommer bli riktigt lyckat!Än en gång, grattis älskling!

Av Emmelie Nilsson - 13 mars 2008 21:57

Tungt med förlust, men kul för Hedman.

Ska inte bli negativ, men hur ska detta gå? Hoppas på att Krizan mår som en kung imorrn, annars blir det jobbigt för grabbarna.

Klart att Timrå är revanchsugna och de spelar riktigt bra, men vad som hänt med Modo kan iallafall inte jag svara på.


Ta det här nu!(Sorry för typ en miljon inlägg idag, varav fyra handlar om hockey, men jag måste bara skriva av mig. Har man ingen att diskutera med, får man skriva. Dessutom är det här bästa tiden på året, och jag vill verkligen att det ska fortsätta vara det...)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se