Alla inlägg under mars 2008

Av Emmelie Nilsson - 19 mars 2008 12:39

Så var denna dagen avklarad. I alla fall momenten på skolan. Har asmycket att göra.. Måste städa hela jävla lägenheten, rätta en massa prov, planera morgondagen, plugga, sen kanske sola. Fast jag lär inte hinna hälften ens. Några ska komma och hälsa på ikvällm har dock ingen aning om vilka eller när, men det lär väl bli Cilla, Chrill och Elin iaf. Nåt annat vet jag inte.

Orkar fan inte städa!!

Fy faan vad trött och less jag är.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 19 mars 2008 07:26

..Och ingen lön får man heller.

Men nu ska jag i alla fall gå ner på skolan och hålla lektioner. Är trött som ett djur.


Ikväll blir det partytime med the old people!
I feel like shit, but at least I feel something.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 18 mars 2008 21:51

Man kan ju inte vinna SM-guld varje år..

Man kan se det som att det var bra att dom tog sig till kvarten eller så kan man bli besviken. Jag är det sistnämnda. Dagens match var ett skämt.

Av Emmelie Nilsson - 18 mars 2008 12:32

Har ni tråkigt kan ni alltid kika in på Eriks blogg. Hittade den igår och den är mycket underhållande. Där kan ni läsa om en tok-kär kille med ett otroligt sinne för konst och skapande. Dessutom har han bra musiksmak! (Fast det bästa är ändå att läsa om hans kärlek till tjejen. Det låter som en saga.)

Av Emmelie Nilsson - 18 mars 2008 12:13

Det enda positiva med en här dagen hittills är att jag inte är bakis längre.

Det började med att jag försov mig. Eller egentligen inte. Jag har ingen aning om vilka moment på skolan jag ska vara med om. Informationen både från handledare och skola är luddiga och tydligen saknades jag imorse. Kul att komma ner på skolan till en besviken handledare. Inte.

Det gör ju inte saken bättre att jag varit sjuk en hel del under min praktik-tid heller. Så nu ska jag knalla ner till kl 13 och försöka förklara mig på något sätt. Känner iofs själv att jag inte varit speciellt närvarande varken mentalt eller fysiskt där nere, men just nu känns det helt enkelt inte kul. Har så mycket annat i huvudet och att vara närvarande vid möten jag varken har något att säga till om eller jag ens är involverad i känns väl inte direkt superkul.

Men men! Det är väl skolans värld. Grejen är att jag är där i tre veckor. Hade jag varit anställd skulle situationen se betydligt annorlundare ut. Nu hinner jag inte ens reflektera över vad eleverna heter, vilka särskilda behov de har eller hur arbetslaget fungerar förrän jag ska bort därifrån. Inte speciellt uppiggande.


Jaja. Önska mig lycka till - Förmodligen blir jag inte ens godkänd på praktiken. Tjoho!


Av Emmelie Nilsson - 18 mars 2008 12:12

Måste bara göra lite reklam för In Flames nya album. Ännu ett mästerverk av mästarna. Så länge jag har lyssnat på detta band har jag aldrig blivit besviken och nu har dom gjort det igen!

Lyssna och njut.

Av Emmelie Nilsson - 17 mars 2008 23:45

..Bland annat att komma hem när man känner sig jätteslö och upptäcka att Lena har diskat mitt berg av skitiga ät-tillbehör.

TACK! <3


Trött är jag inte heller..

Men sova borde jag nog. Kanske jag mår bra imorgon?

Just nu är det mesta upp och ner.

Av Emmelie Nilsson - 17 mars 2008 22:52

Snodde den från Elle eller Linnéa, minns inte ;) Iallafall är det ett bra tidsfördriv.Vad heter du? Ann Emmelie Nilsson

Ålder? 20

Längd? 1.68

Vikt? Jättelite

Hårfärg? Brunt

Ögonfärg? Blå-gråa. Astrist.


Beroende av? Snus och vänner.

Hur mycket smink använder du dagligen? Oj vad olika! Men oftast foundation, mascara.

Vad har du ätit idag? Oj! Massa godis, chips, strips, cola, pytt i panna och mackor. Nyttigt va? ;)

Dagens klädsel? Mjukisbyxor och linne.

Glädje just nu? Att jag har mina vänner..

Irritation just nu? Ja.. Det finns en del. Att vara bakis i två dagar är t.ex inte speciellt kul, men jag får skylla mig själv.

Senaste låt du hörde? Maia Hirasawa - The worrying kind.

Vilka hårfärger har du haft? Blond, brun, svart, lila, rött.. You name it!

Brukar du äta frukost? Ja. Annars svimmar jag.

Vad gör du om helgerna? Ja senaste veckorna har det bara blivit fest.

Gillar du att få uppmärksamhet? Givetvis!

Husdjur? Haha. Skulle väl vara Lena, Elin, Maria och Carro då.

Hur är ditt hår? Utsläppt och nytvättat.

Brukar du bädda sängen? Japp!

Har du mest skivor eller filmer? Filmer. Massor!

Favoritaffär? H&M, Gina tricot och Hemköp ;)


Vad har du på väggarna? Bilder på mina syskonbarn.

Hur gammal var/kommer du vara när du flyttar hemifrån? Nyss fyllda 16

Hur många timmar sover du per natt? 12? ;)

Beskriv dig själv med tre ord? Pratsam, nyfiken och krävande.

Är du nöjd med dig själv? Ja. Det ska man vara, Dock finns de väl saker man vill ändra på.

Hur mår du just nu? Som en prinsessa! Förutom att jag är bakis då. Men det går ju över ;)

Senaste program du såg på? Modomatchen

Senaste film? Oj.. Seek and hide tror jag.

Vad var det senaste du sa? "Puss" tror jag.


Hur ofta tvättar du ansiktet? Kvällen. Och på morgonen när jag duschar förstås.

Vem vet mest om dig? Elin och Carro

Vad har du i ditt fönster? Gardiner?

Vem var den senaste personen du umgicks med? Lena, Carro och Nicke

Hur dags gick du och la dig igår? Tidigt! Typ 11.

Och klev upp? 09.30

Vad behöver du mest just nu? En kram.

Har du fler kort på dig själv än dina vänner? Haha nej verkligen inte!

Har du bra minne? Inte när det gäller namn. Då är jag kass.

För eller emot plastikoperationer? För så länge man väljer det själv och inte bli pressad till nåt.

Vad ska du göra ikväll? Ja det är inte så långt kvar av kvällen, så jag ska väl slöa här och sen sova.

Svårt eller lätt för att sitta still?Jättelätt. Mår dåligt.

Hur vill du avsluta det här? Genom att säga några kloka ord. Synd att jag inte kan några bara..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se