Alla inlägg under mars 2008

Av Emmelie Nilsson - 24 mars 2008 11:33

Jag saknar min mamma, mina syskon och min pappa. Jag saknar självdiciplin och distanstagande. Jag saknar uppmärksamhet och förmåga att kunna spela en vettig låt på gitarr. Jag saknar att kunna springa på en sommaräng och känna mig fri och jag saknar dagarna som varit. Jag saknar att känna att allt är så där underbart perfekt och jag saknar att sväva på moln. Jag saknar trygghet och självkänsla. Men mest av allt saknar jag att ha någon att hålla om, och någon att kunna luta mig emot när det kränger för hårt.


..Men jag har i alla fall livet och chansen att kunna fylla det jag saknar.


ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 23 mars 2008 23:55

Jag är en sån som tror att det finns någon mening med allt. Kalla mig blåögd men jag vill i alla fall tro att det kommer något bra ur saker som händer. Även om det tar tid.


Inatt dog en kille och flera andra skadades allvarligt i en singelolycka i Frånö. Polisen säger att det är ett under att någon av dom ens överlevde och att de måste haft änglavakt.

Änglavakt? Jag tror inte att någon ängel vakade över dessa ungdomar när det slutade i tragedi. Den här gången ser jag ingen mening med det som hände.


Mina tankar finns hos familjerna och de som stod honom nära. Vila i frid.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 23 mars 2008 23:41

Igår blev det alltså fest. Igen.

Det hade sina bra och dåliga sidor. Det bästa var dock att slippa baksmällan och börja på en ny!

Jag, Lena, Tobbe och Elin drog till Sandra på bruket. Mycket trevligt folk! Det blev Singstar, "jag har aldrig" och en massa dans. Vem behöver Gladan när vi har Sandra? ;)

Vi drog vidare på efterfest hos Ch. Han hade dock dragit ner på Gladan så Tobbe ansvarade för nyckeln. Han verkade dock inte bry sig om vilka folk som var där.. Men trevligt blev det! Tenacious D, Tommy Körberg och heta diskussioner blev det.

Några av oss tog taxi hem, en mycket annorlunda taxiresa. Vaknade och hade ingen aning om vart jag var. Drömde hela natten att jag var på en båt så när jag vaknade var jag minst sagt förvirrad!

Idag ser jag ut som om jag varit med på ultimate fighting, men så blir det väl när man dricker och inte har full koll på allt..


Idag drog jag och tjejerna på Dannero. Kul att åka på trav igen! Alldeles för längesen. Spelade dock inget då jag varken har nån ekonomi för det och dessutom har noll koll på hästarna. Gillar verkligen inte hästar, men förr hade jag iaf koll på vilka man skulle spela! Måste styra upp det där, jag har ju i alla fall tur i spel!

Skönt att inte bara ligga hemma en söndag, men väl här somnade jag och Lena som två små barn. Sov i nästan tre timmar innan vi gick ner på Träffen och käkade. Var inte speciellt trevligt där, mer behöver jag inte skriva.

Slappade hos Carro och Nicke och nu ska jag snart sova. Helgen har tagit på krafterna, skönt att vara ledig hela veckan. Dock måste jag ägna större delen av den till plugg - jag har ju sån otrolig framförhållning.Tack för en jätterolig kväll igår Sandra och ni andra som gjorde den till vad den blev. (Eller i alla fall de som gjorde den till något bra)

Av Emmelie Nilsson - 22 mars 2008 17:36

Det känner jag på mig..


Huvudvärken spränger, jag är trött som ett djur och mår illa. Men första vinglaset står på bordet så snart är allt som det ska vara igen! Morgondagen får jag ta itu med då.. ;)

Håller på att göra mig i ordning för fullt, vi drar till Sandra för att festa, sjunga singstar och göra andra barnförbjudna saker. Kommer bli en bra kväll. Får se om det blir utgång, jag hänger på resten!


Ha en bra lördag allihopa!

Av Emmelie Nilsson - 22 mars 2008 11:14

Så var vi här igen. Dagen efter. Och inte kan jag sova heller...


Igår drog vi ett gäng till Birsta för lite shopping. Jag köpte dock inget men tjejerna verkade nöjda! Lena Dahlberg var som vanligt en stjärna. Hon lyckades slarva borrt sin en dag gamla mobil och panikslagen som hon var började hon kuta uppför rulltrapporna. Till saken hör att hon sprang uppför den som går neråt... Jag missade tyvärr hela grejen men Carro beskrev det som om en panikslagen, utvecklingsstörd människa ramlade omkring i en rulltrappa! ;) Mobilen kom iallafall tillbaka till Lena.


På vägen hem stannade vi hos brorsan för att hälsa på. Brorsan var generös, Linda var tjock och Robin var busig. Hoppas hon kan kläcka ungen snart!


Sen på kvällen satt jag, Elin, Tobbe och Lena hos mig och spelade "jag har aldrig". Tydligen har jag gjort det mesta eftersom jag var rätt packad efter den rundan! (och det var inte bara jag som var det...)

Vi drog, efter många om och men, till Bruket och där var det chill. Först hamnade i hos Ch där det var en del folk. Det blev musik och videor på Youtube medan de andra tråkmänniskorna spelade Fifa. Roligare blev det hemma hos Björklund där vi lirade guitar hero och tog det lugnt. Det blev en relativt tidig kväll, gårdagen var ju trots allt bara uppvärmning inför ikväll!

Nej nu måste jag försöka få tag på Sandras msn!

Av Emmelie Nilsson - 21 mars 2008 19:09

Idag har jag varit med mina älsklingar i Sundsvall. Ingen shopping för mig men en trevlig dag!

Ikväll blir det till att sitta och pimlpa vin hemma hos mig. Hört rykten om fest, men inte vart?

Är grymt festsugen!Av Emmelie Nilsson - 19 mars 2008 23:33

...Och det verkar bli en jävligt bra sådan!

Tjejerna var här ikväll. Närmare bestämt: Elin, Fia, Chrill och Cilla. Surrade och dom drack vin. Inte jag inte! :D Det är alltid lika mysigt att få ta igen lite förlorad tid.


Sen så ringer Tobbe och frågar vad jag gör. Så fort han fick veta att jag är hemma kastade han sig i bilen och snart är han här. Inse lyckan att få umgås med Tobbe en hel helg! Går inte att beskriva.

Nu hoppas jag bara på att Mia inte får nån fix idé att dra till stockholm.. För då är alla samlade och vi kommer få en grym påsk!

Vi funderar på att dra ihop ett järngäng och åka ut på nån is på fredag också. Grilla, gassa och pimpla. Vad säger ni allihopa? Ju fler desto bättre.

Sen på lördagen lär det bli party, vet dock inte var och när men alla är rätt inställda iallafall! :D


Nej snart ska jag trängas med Tobbe och hans polare i min säng. Håller tummarna att de är trötta så jag får sova. Ska ju trots allt jobba imorrn.. (ni vet det där obetalda jobbet jag har sysslat med i snart tre veckor, även kallad praktik.)


Det här kommer bli en grym helg.

Av Emmelie Nilsson - 19 mars 2008 12:41

Om du gav mig en chans att lära känna dig.

Om du tog en chans och lärde känna mig.

Då skulle vi kanske få något fantastiskt tillsammans.Undrar vad det är som gör att man väljer vilka man vill lära känna och inte? Jag kanske har gått miste om en massa fina vänner. Maria och Lena till exempel. Varför hittade jag dem först nu?Now when it's all set and done, I can't belive you were the one. To build me up and tear me down.

I never saw it coming, I should have started running, long, long time ago.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se