Alla inlägg under mars 2008

Av Emmelie Nilsson - 3 mars 2008 10:04

Kan inte alla bara hålla tummarna för mig en tid framöver. Behöver verkligen detta!!


Shit vad sugen jag är att ta Lena med mig till Norge, jobba tre månader och komma hem lagomt till Marias student.. Kruxet ligger i att jag måste ha någon som hyr mina lägenhet under tiden.

Men tror det skulle vara skönt att åka iväg ett tag, dock lär vi komma hem hela tiden eftersom de andra tjejerna är här..

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 3 mars 2008 09:52

Det är något med söndagar som alltid gett mig ångest. Förr var det sista dagen på helgen innan skolan och istället för att göra något kul så sitter man hemma och inväntar veckan. Nu har jag ju egentligen helg jämt, men ändå är det något med söndagar..

Idag är det i alla fall måndag och tjejerna har lov. Kung! Jag har dock en hel del som måste göras. Nummer ett på listan är att städa, ser förjävligt ut här! Nummer två är att planera lektioner för mina elever till veckan. Alla som känner mig fattar nu att detta kommer bli ett fiasko. Jag kommer inte kunna lära gymnasieelever om ekonomi, men det har inte handledaren eller Universitetet fattar. Så.. Jag får väl försöka!

Idag hörde jag rykten om en sundsvalls-tripp men har ingen aning om det blir av?


Har otroligt mycket skolgrejer att göra. Vecka 14 har jag en tenta, två inlämningsuppgifter ska in, ett muntligt beygsgrundande seminarie om att "planera, leda och genomföra lektioner" och slutligen ska vi ha ett seminarie om en engelsk bok på 300 sidor. Jag är värdelös på engelska så förmodligen blir jag underkänd där.

Kanske dags att sätta igång eller vad säger ni?

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 2 mars 2008 19:21


Floats like a butterfly, stings like a bee!

Av Emmelie Nilsson - 2 mars 2008 14:53

..Som min kära vän Elin säger-

Och visst är det väl så?

Jag och tjejerna lyxade med taxi till Ch och där hade festen varit igång sedan kl 16.00 Kvällen innehöll allt och jag tror inte jag kan sammanfatta den. Mycket trevlig folk, mycket prat, mycket diskussioner och mycket röj! Somnade klockan 6 imorse efter att tillsammans med Pelle och Tyson ringt samtal till mystiska gubbar, pratat om allt mellan himmel och jord, samt lyckas åstadkomma allergiska reaktioner. Det sistnämnda slutade med att Tobbe rusade hem p.g.a att jag och Pelle letat något (fyll i!) och råkat släppa ut katten.

Klockan nio imorse knallade jag och Lena hem, fortfarande berusade och i alldeles för höga klackar. Dock städade vi Ch's hus innan. Det kändes bra.


Kort sammanfattning av kvällen i punktform:

  • "Lena Dahlberg är den sexigaste jag vet" gick på repeat.
  • Jag ska få stringtrosor i födelsedagspresent. Gick också på repeat.
  • "Ali-ali-ali-alliansen!"
  • Deep-talk så det stod ut ur öronen på mig. (Men det var behövligt alla gånger)
  • Trevliga människor som tyckte väldigt mycket om alla.
  • En timmes diskussion om Silikonbröst som slutade med en live-show.
  • Otroligt mycket tomma flaskor.
  • Dans till ABBA med grabbarna
  • Tobbe filmade hela skiten och jag ser inte fram emot att se det.

Nu måste jag sova och ladda batterierna. Kommer förmodligen träffa brudarna senare. I alla fall någon av dem!


Tack för den sjukaste kvällen någonsin!

Av Emmelie Nilsson - 1 mars 2008 15:39

Då kör vi tjejer! Vi äger, röjer och har the time of our lifes! ;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se