Alla inlägg under mars 2008

Av Emmelie Nilsson - 9 mars 2008 16:54

Jag och Carro gjorde oss iordning och Maria och Elin kom och hämtade oss. Bilresan har gett mig svåra men, då jag fortfarande har ont i ryggen efter att hållit i kablarna till högtalarna hela vägen.. ;)

Vi drog på bruket där det var fest hos Malin. Jätteroligt!

Det blev ett par groggar och om jag tyckte att förra helgen var sjuk så slår denna allt! Det fylldes på med folk och när halva hockeylaget kom blev det drag! Dennis kommer in med hur mycket öl som helst och bjöd laget runt och detta slutade med att två grabbar strip-dansande rätt ingående. Kul var det men undrar om dom verkligen vill se bilderna?

Jag och Ch dans-battlade i äkta ghettostyle, vinnaren utsågs dock aldrig då både han och jag höll på oss själva och ingen annan verkade bry sig. (konstigt? :P)

Ja. Efter massa sång, musik och prat skulle jag, Carro, Nicke och Emil dra på nästa tillställning men vi han bara innanför dörren innan vi blev utslängda. Emil och Nicke tog saken i egna händer och efter en del sjuka inslag åkte vi in på stan istället. Hamnade på träffen där Grimsen, Isak och Johan var. Mycket trevligt. Som vanligt skämde D ut mig och frågade efter legitimation.

Det blev en massa surr och jag vet i alla fall säkert nu att jag ska dricka vin i fortsättningen. Jag tål inte sprit, (men vem fan gör det?) och lackade ur både en och två gånger.. Fast det löste sig till slut. :)

Upp till Nicke en sväng för att (?) och sedan bar det av vidare.


Kul kväll, dock rätt intensiv, agressiv, relativ och allt annat som slutar på "tiv".


A just de! Måste ju gratulera Maria och Lena till 12-0 förlusten också ;) Ni kommer igen tjejer!

Ikväll blir det film och jag hoppas att morgondagen aldrig kommer.. Lektions-planeringen är gjord, men mailen funkar inte så jag har inte kunnat få någon feed-back på den. Detta kommer sluta i katastrof!

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 9 mars 2008 02:21

Och idag gjorde jag det sistnämnda.

Jag kan härmed, vid (snart) tjugo års ålder joina alla andra tjejer i denna värld. Jag trodde aldrig att det skulle vara så, speciellt inte med tanke på vad som sades, men visst! Här är jag, blåst och lurad.


Tro inte att detta trycker ner mig, jag vill bara minnas denna dag som den som alla andra pratar om.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 8 mars 2008 17:48

Har tagit det mega-lugnt hela dagen, rätt tråkigt faktiskt. Tur att Lena och Carro höll mig sällskap iaf! :)

Nu är jag hos Carro och väntar på Maria. (älsklingen våran är äntligen hemma!) Vi drar snart till Danne, får se vad det blir. Dock lär Tobbe komma med den fruktade filmen.. :) Ska bli skoj, men jag lär ju ha skämt ut mig totalt som vanligt..


Vad ska ni göra ikväll?

Av Emmelie Nilsson - 7 mars 2008 15:53

10 FÖRSTA

Första bästa kompis: Cecilia Persson


Första bil: Har inget körkort, men en Mustang skulle sitta fint?


Första kärlek: Robin Gradin. I typ 8-9:an.


Första husdjur: Min katt Fritz.


Första semester: Måste vara när jag åkte till min farbror i Bryssel..


Första jobb: Crispin skor.


Första köpta skiva: Metallica - Black album


Första riktiga kärlek: Björn Forslund


Första piercing: Bröstvårtan.


Första konsert: Hmm.. Måste varit Gyllene tider.


9 NUVARANDE

Humör: Rätt uppgiven. Men ändå hoppfull.


Smak: Göteborgs Rapé


Kläder: Mysbyxor och linne


Skrivbordsunderlägg: Mig och Carro <3


Nagel-färg: Svart, fast det åker snart av.


Tid: 15.57


Omgivning: Ensam


Irritationsmoment: Jävligt hungrig just nu. Annars är jag väl rätt förvirrad.


Tankar: Lena kommer snart! :D


8 FAVORITER

Färg: Svart och röd


Mat: Fläskfilé, kroketter och grekisk sallad. Mums!


Band: Guns n roses ligger nog högst.


Film: Walk the line, The notebook och en hel del fler.


Bok: Stieg Larsson trilogin


Sport: MODO hockey!


Veckodag: Fredag och lördag.


Tid på dygnet: Kvällen


7 SENASTE

Cigaretten: Måndagen den 25/2.


Drycken: Vatten


Bilturen: Igår med Nicke och Carro.


Kyssen: Ett par veckor sedan.


Cd-skivan: Tankar bara nu för tiden.. Tror det var nåt album med Mustasch.


Teve-programmet: Grey's Anatomy tror jag.


6 HAR-DU-NÅGONSIN

Varit kär i en kompis: Ja.. Alltså.. ja?


Brutit mot lagen: Ja, jag laddar ju hem musik


Blivit arresterad: Arresterad och arresterad.. Nej det har jag nog inte.


Nakenbadat: Yes!


Varit med på teve: 4:ans morgonprogram gillade mig ett tag.


Kysst en främling: Nej.. Inte en främling.


5 VEM

Pratade du med senast: Syrran


Saknar du nu: Sällskap.


Gick du på bio med sist: Mathias, Jössund, Peter, Pallin och Norlén.


Ringde du senast: Elin


Ska du träffa imorgon: Hänga med gänget.


4 SAKER

Du gjorde igår kväll: Kollade på film och åt middag hos Carro och Nicke


Du kan höra just nu: Guns n Roses - Patience


Du inte kan leva utan: Mat och sömn. Och människor.


Gör när du är uttråkad: Spelar gitarr.


3 MÄNNISKOR (EN PÅ VARJE)

Som du kan berätta allt för: Elin


Som du hatar: Dryga jävlar.

Som du tycker är snygg: Taye Diggs.


2 ANTINGEN-ELLER

Svart eller vitt: Svart


Varmt eller kallt: VARMT!


1 ÖNSKNING

Pengar

Av Emmelie Nilsson - 7 mars 2008 08:23

Idag är det fredag för er som missat det. Jag har nog missat det egentligen, det är mest enlyckoträff att jag har koll på det. När man studerar på distans finns det inga helger och inga veckor. Nästan.

Dessutom går tiden så fort att jag knappt hänger med själv. Vaknade kallsvettig imorse och kom på att jag ska ha minst fyra (men helst åtta) lektioner planerade tills på måndag. Idag ska jag skicka in min planering till handledaren och jag har inte gjort ett dyft. Jag vet faktiskt inte vad jag gör hela tiden när jag inte verkar ha tid över för skolan. Det bör vara prio Ett liksom.. Men! Jag är inte orolig. Alla har vi våra up's and downs, men just nu verkar det mest vara det sistnämnda. Jag saknar motivation totalt. Dock vet jag att jag fungerar bäst under press så kl 15.00 idag kommerj ag ha planerat mina lektioner.


Igår blev jag bjuden på middag hos Carro. Hennes föräldrar kom också och vi åt tacos allihopa. Härligt att träffa mamma och pappa Eriksson igen, det var ett tag sedan och de betyder väldigt mycket för mig. (Det var de som tog sig an mig när jag hade det tungt i 15-års åldern. Hade de inte ställt upp då vet jag inte vart jag hade varit idag.)

Efter middagen blev det mycket prat och senare byttes föräldrarna ut mot kompisar. Jag, Carro, Nicke, Ch, Björklund, Tobbe och Pelle skulle kolla film på Nickes nya tv. Det slutade dock med att vi bytte fim tre gånger och ingen kollade ändå.. Så blir det ofta när man är ett gäng. Det är alltid någon som har något att berätta och till slut koncentrerar man sig mer på historier än filmen.

På lördag däremot, lär alla koncentrera sig på filmen, eftersom den filmades i helgen när vi var hos Ch.. Hemska saker, men det kommer nog bli kul!


Idag kommer jag som sagt fokusera på skolarbete så jag har det gjort. Är riktigt nervös inför den kommande veckan. Känns otroligt konstigt att stå inför elever som bara är ett eller ett par yngre än mig och försöka lära dem ekonomi.. Dessutom kan jag Ingenting om Sveriges ekonomi så i helgen gäller det att läsa på! Lika bra att sätta igång nu!


För er som reagerar över varför jag är vaken nu, kan jag meddela att jag inte tycks kunna sova på mornarna längre. Somnade runt 2 inatt men vaknade 8, mådde illa och kunde inte somna om. Fast jag känner dock att ögonlocken verkligen vill falla ner...


Av Emmelie Nilsson - 6 mars 2008 01:20

:)

Idag har jag rännt runt en massa men hanmnade till slut i Latbergshallen för att heja fram grabbarna i sista matchen. Efter en grym match vann dom (såklart) med 5-4.

Vidare hem igen för att kolla på Grey's Anatomy. Underbar serie och jag gråter varje gång.

Fick även trevligt besök, en strängad gitarr, en stämd gitarr (Fast nu är den ostämd igen), och prat. Det gör jag gärna om ;)

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer. För första gången på länge finns det inte en enda plan. Men det kan vara skönt det med och känner jag tjejerna rätt kommer det ringas runt och nåt hittar vi nog på.

Maria har åkt till Åre och lämnat oss andra tjejer hemma. Jag saknar henne redan, fattar inte hur jag ska klara till lördag. Tur jag har Elin, Carro och Lena. <3


Nej! Nu ska jag sova. Eller så kollar jag på One tree hill först? ;)

Av Emmelie Nilsson - 5 mars 2008 16:58

You're not not not gonna get any better
You won't won't won't you won't get rid of me never
Like it or not even though she's a lot like me
We're not the same

And yeah yeah yeah I'm a lot to handle
You don't know trouble but I'm a hell of a scandal
Me, I'm a scene I'm a drama queen
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen

Jag
Av Emmelie Nilsson - 4 mars 2008 13:56

Idag ställde jag alarmet på 8, somnade om igen och sov till typ 10. Då kom Maria och hämtade sina grejor och jag klev upp.

Carro och jag blev sugna på en promenad så vi knallade iväg runt bruket, genom hela Brunne, över sjön, kom fram vid OK och sen hem igen. Lång tur på en timme och en kvart. Jävulskt skönt, men det känns att man har noll träning i bagaget och att benen syresatts för typ första gången någonsin.

Det här måste bli en vana. Sen sken ju solen också så det gjorde inte saken sämre!

Snart ska Carro och Nicke åka till Sundsvall, vette sjutton vad jag ska göra. Hoppas på att Lena och Maria kommer och knackar på :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se