Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Måndagen avklarad

Av Emmelie Nilsson - 31 mars 2008 17:17

Och jag känner en stor klump i bröstet.

Vette fan vad det är med mig men jag känner mig bara slut, less och trött på allt.

Idag fixade jag ett moment, det andra får jag göra vecka 17 istället. Imorrn är det tenta och jag kan ingenting. Jag förstår inte varför jag gör så här..


Jag har i alla fall städat efter helgens bravader, men det stinker fortfarande öl och sprit i hela lägenheten. Omöjligt.


Nej.. Om jag ska öppna böckerna kanske. Egentligen är det ingen mening då jag absolut inte kan lära mig allt tills imorrn ändå. Lika bra att lira guitar hero eller nåt istället. Om det är någon, vem som helst, som vill hitta på nåt, vad som helst, ikväll så skrik till!


Det är så logiskt, alla fattar utom du.

Du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se