Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Lördagen

Av Emmelie Nilsson - 30 mars 2008 21:54

Oj vilken kväll! (Eller ska man säga morgon..)

Gårdagen började med att Ch, Danne, Palle och Dennis kom hit och joinade oss tjejer på förfest. Det blev guitar hero och singstar och grabbarna ägde sången såklart.. Sen ramlade det in mer folk. Sandra, Malin och Jonas kom förbi och mot slutet kom Emelie och Carro också. Mycket trevligt!

Runt 11 drog några på Gladan, men jag, Carro, Nicke och Danne gick till Joel och Sanna. Var där en timme eller så och sen blev det Kramm.

Där var det fullt och efter 40 minuters försök till att smita in gav jag upp och bönade och bad att få komma in. Då var de så less på mig att jag fick komma in. Skam den som ger sig!

På Kramm var jag typ två timmar, men förstår inte vart tiden tog vägen. Stod mest ute och vid baren och när det var dags att dra vidare underhöll jag vakterna. Tyckte tydligen att de var tråkiga sådet slutade med att en av vakterna halvt låg på golvet och garvade, medan en annan vände mig upp och ner. Tur man kan underhålla nån i alla fall!


Jag, Lena, Sandra, Pelle, Palle och Tobbe fick för oss att gå på efterfest. JAg sög tag i nån randomkille som skjutsade upp oss på bruket och så hamnade vi hos Jenny. Där hände det grejer, men det som händer på Bruket stannar på Bruket.

Klockan 6 imorse satt vi fortfarande och drack och somnade till slut fem stycken i en liten säng. Hur vi lyckades vet jag inte. Åkte hem runt 9 imorse och somnade som en stock. Kan tillägga att jag inte var nykter kl 1 idag.. Men till helgen blir det vitt!


Nu ska jag väl spela lite mer guitar hero och sen blir det sova. Har en tung vecka framför mig. Skola från 8 till 17.30 i Härnösand varje dag.. Kommer inte orka.


 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

31 mars 2008 12:15

Tack själv:) det var jätte skoj att komma hem till dig på fest! Våra kvällar slår alla rekord;)

http://spetsen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se