Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Spa!

Av Emmelie Nilsson - 27 mars 2008 21:46

Imorgon förstår ni, drar självaste Emmelie på spa. Jag och mina fyra systrar gav min styvmamma Eva det i födelsedagspresent och imorgon blir det av.

Vi ska på södra berget för en heldag i bastu och bubbel.

För att citera min syster:

"Fan heller att jag betalar 500 spänn för att bada lite! Det kan jag göra lika bra i badkaret hemma. Gratis! Och inte kommer det vara några snygga grabbar där heller. Jag tror jag är sjuk imorgon."


Kan inte annat än hålla med, men det var ju trots allt en födelsedagspresent.

Alla ni som känner mig vet nog vilket jävla gnäll det brukar vara på mig när jag ska bubbla eller basta. Det är inte min favoritsysselsättning direkt, även om det kan vara mysigt med rätt sällskap och en liten stund. Jag gillar inte värmen och känner mig svimfärdig efter tjugo minuter. Imorgon ska jag uthärda detta i fyra timmar. FYRA timmar!

Men men. Det kan kanske bli trevligt. Om inte annat får jag ju ta igen lite förlorad tid med mina systrar.

Förjävligt att man har blåmärken på hela kroppen bara, men det är ju faktiskt inte mitt fel. Skulle inte förvåna mig om någon ringer soc.


Efter Spa blir det middag i Härnösand och sedan vet jag inte vad som händer? Förhoppningsvis har jag och tjejerna lyckats ragga till oss ett Guitar Hero så är kvällen löst.


Nej nu ska jag fortsätta att äta chokladsås.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se