Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Romantisk middag

Av Emmelie Nilsson - 27 mars 2008 21:41

Idag blev jag och Lena bjudna av självaste Carro på en romantisk middag. Har man ingen karl att käka den med duger tjejerna lika bra - om inte bättre! Det blev pasta och kyckling med världens godaste ädeloströra till. Mums! Självklart klämde vi in en grekisk sallad också. Både jag, Lena och Carro är tokiga i fetaost, så det passade bra!


Idag har jag varit riktigt duktig. En stor del av dagen har gått till att plugga. Ja ni hörde rätt - Emmelie har pluggat!

Nog började jag lite sent, så jag kommer aldrig klara tentan ändå, men ångesten lättar i alla fall något.

Raggade även Carro till att färga mitt hår, så nu är utväxten inte skrämmande längre.


Nu sitter jag här och äter digestivekex och chokladsås direkt ur flaskan. Det är njutning på hög nivå! Som ett plus till det kollar jag på Foo Fighters - Live att Hyde park också. Slå det om ni kan!over and out.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se