Direktlänk till inlägg 24 mars 2008

Rubrik saknas

Av Emmelie Nilsson - 24 mars 2008 11:47

Jag har blivit utmanad att skriva fem saker om min personlighet och fem saker som ni kanske inte visste om mig.


6 saker som beskriver min personlighet.

1. Målinriktad. Jag betämmer mig för något och gör oftast allt för att få det om det känns rätt.

2. Impulsiv. Jag tror inte på att leva livet efter en plan. Jag gör det som känns rätt för stunden så länge det inte sårar eller drabbar andra. Dock har jag drömmar som alla andra, men dom tar jag itu med när det passar.

3. Känslosam. Jag har känslorna på utsidan. Är jag glad är jag jätteglad och är jag arg är jag jättearg. Dock har jag börjat lära mig att kontrollera dem i viss mån, men känslosam är jag och det hör nog ihop med nästa punkt:

4. Ärlig. Jag säger oftast vad jag tycker och framför allt är jag alltid ärlig mot mig själv. Jag litar på mina känslor och inpulser till 100% och kör på det jag tror på oavsett vad andra tycker.

5. Kärleksfull. Jag hoppas och tror (?) att de jag bryr mig om vet det. Jag försöker i alla fall visa det och tala om det för dem så ofta jag kan. Man behöver höra att man betyder.

6. Naiv. Japp. Jag tror alltid det bästa om alla och även fast de bevisar motsatsen försöker jag inbilla mig att det inte är riktat mot mig. Detta innebär att jag ofta blir sårad och dumförklarad. Dock är jag omöjlig att utnyttja eftersom jag alltid gör det jag vill. Här bör ändå tilläggas att jag blir mindre och mindre naiv för varje dag då folk alltid lyckas bevisa för mig att människor inte bara är goda.


6 saker ni inte visste om mig

1. Jag har en grym fobi för spyor. Jag har själv inte spytt sen jag var typ 10 och kommer förmodligen aldrig att göra det igen heller. Jag vägrar helt enkelt. Mår jag illa ligger jag panikslagen i sängen och gråter som ett barn tills det går över. Om någon annan mår dåligt har jag ingen förståelse alls för det och det har faktiskt hänt att jag skickar ut folk på balkongen för att de inte ska spy inne så jag hör.

2. Beatles, Guns n roses och Lars Winnerbäck är min räddning. Som ni säkert har förstått vid det här laget finns det inget som berör mig så starkt som musik. Utan musik skulle jag förmodligen inte vara den jag är idag. Beatles, Guns n roses och Winnerbäck ger mig allt ingen annan kan.

Music was my first love, and it will always be my last.

3. Jag sover med mitt gosedjur. Jag har enbarnslig kärlek till mitt gosedjur Kalle. Jag fick honom dagen jag föddes av min bror och genom åren har jag avverkat 7 likadana nallar. Jag har en av dem kvar och det är den som har följt med mig sedan dag ett. Jag har fått höra att han är otroligt ful, och det kanske han är med tanke på att han mest är en tygbit nu för tiden som inte ser ut som en nalle för fem öre. Men han ska finnas där. Varje natt. (Dock har det inte gått så långt att jag tar med honom när jag reser bort, nej då ligger han bekvämt nerbäddad under täcket)

4. Jag är en hopplös romantiker. Yes. Jag är en sån som tror på den stora kärleken och allt vad det innebär. Jag kan titta på slemmiga kärleksfilmer och lyssna på klyshiga kärlekslåtar hur länge som helst. Jag behöver drömma mig bort ibland och jag tror fortfarande att jag kommer gifta mig med Han med stort H och leva lyckliga hela livet. Det kan ingen ta ifrån mig.

5. Jag vill bli tatuerare. Jag tecknar väldigt mycket och har alltid velat bli tatuerare. Det är en sån där dröm jag har som förmodligen aldrig kommer att gå i uppfyllelse. Jag vill att en människa ska lämna över sin kropp till mig för några timmar för att jag ska få försköna den med konst. Att de ska lita på mig så pass att jag får skapa något på dem som kommer finnas där för alltid.

6. Jag ångrar aldrig nåt jag gör. I alla fall inte i det stora hela. Det ärdumt att ångra något man själv valt att göra och det finns annat att lägga energi på. Här bör jag ändå tillägga att jag givetvis hade kunnat gjort massa saker på annat sätt och att jag ibland gjort saker jag inte borde. Men att gå flera dagar och ha ångest över det gör jag inte. Man lär sig något av allt!



Ja det var det! Nu är det ju tänkt att jag ska skicka vidare utmaningen till sex personer. Så det får bli Lena, Carro och Elin för att jag är nyfiken på om det finns något jag inte vet om er och Sandra, Elle och Linnéa för att jag inte känner er speciellt bra och är otroligt nyfiken! ;)




 
 
Lena

Lena

24 mars 2008 13:10

tar de där när jag orkar ;)

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

 
Elle

Elle

24 mars 2008 15:04

Oj, den där utmaningen får jag ta som ett heldags projekt! Jag har nog inte samma självinsikt som dig hehe :)

http://libra.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skapa flashcards