Direktlänk till inlägg 23 mars 2008

När man inte förstår meningen med saker och ting.

Av Emmelie Nilsson - 23 mars 2008 23:55

Jag är en sån som tror att det finns någon mening med allt. Kalla mig blåögd men jag vill i alla fall tro att det kommer något bra ur saker som händer. Även om det tar tid.


Inatt dog en kille och flera andra skadades allvarligt i en singelolycka i Frånö. Polisen säger att det är ett under att någon av dom ens överlevde och att de måste haft änglavakt.

Änglavakt? Jag tror inte att någon ängel vakade över dessa ungdomar när det slutade i tragedi. Den här gången ser jag ingen mening med det som hände.


Mina tankar finns hos familjerna och de som stod honom nära. Vila i frid.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se