Direktlänk till inlägg 18 mars 2008

Dålig dag.

Av Emmelie Nilsson - 18 mars 2008 12:13

Det enda positiva med en här dagen hittills är att jag inte är bakis längre.

Det började med att jag försov mig. Eller egentligen inte. Jag har ingen aning om vilka moment på skolan jag ska vara med om. Informationen både från handledare och skola är luddiga och tydligen saknades jag imorse. Kul att komma ner på skolan till en besviken handledare. Inte.

Det gör ju inte saken bättre att jag varit sjuk en hel del under min praktik-tid heller. Så nu ska jag knalla ner till kl 13 och försöka förklara mig på något sätt. Känner iofs själv att jag inte varit speciellt närvarande varken mentalt eller fysiskt där nere, men just nu känns det helt enkelt inte kul. Har så mycket annat i huvudet och att vara närvarande vid möten jag varken har något att säga till om eller jag ens är involverad i känns väl inte direkt superkul.

Men men! Det är väl skolans värld. Grejen är att jag är där i tre veckor. Hade jag varit anställd skulle situationen se betydligt annorlundare ut. Nu hinner jag inte ens reflektera över vad eleverna heter, vilka särskilda behov de har eller hur arbetslaget fungerar förrän jag ska bort därifrån. Inte speciellt uppiggande.


Jaja. Önska mig lycka till - Förmodligen blir jag inte ens godkänd på praktiken. Tjoho!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se