Direktlänk till inlägg 16 mars 2008

Vilken födelsedag!

Av Emmelie Nilsson - 16 mars 2008 18:50

Snacka om lyckat, måste börja med att tacka alla som gjorde den till vad den blev!


Dagen började med att jag vaknade upp hos Carro och Nicke. Dom hade ju redan sagt grattis på natten så dom beslutade sig för att sova istället för att gratta mig på sängen ;)

Gick hem till Elin och Micke som lånade min lägenhet och satte igång att stöka. Vi bakade tårta och fixade diverse annat. (tack Nicke och Jocke för att ni fixade ljudet) När pappa kom åkte vi ner på systemet för min premiär! haha.. Tanten i kassan tyckte att jag skulle spara kvittot!

Pappa, Eva, Emelie, Kicki, Moa, Rose, Lena, Henke, Alva, Elin, Micke, Lena, Maria och Carro kom på fika och när de hade åkt blev det dags att förfesta!

Vi åkte till lokalen redan kl 18.00 för att äta och börja förfesta. Hanna, Izza och Fia kom också tidigt så det blev en riktigt rolig förfest med massa dans och röj! Senare kom Chrill och Anna också! Hur kul som helst att träffa dem igen.

När Elias, Daniel, Tobbe och Mimmi kom fick jag fina presenter och senare dök Annika och André också upp med en goodiebag ;) Kul!

Folket började ramla in och det blev en kanonfest!

Dock var jag och Maria tydligen alldeles för berusade för att fatta beslut och det slutade med att vi lämnade nyckeln åt Tobbe som skulle gömma den på ett säkert ställe. Lokalen skulle vara städad innan kl 10.30 idag, men det tyckte jag och Maria att vi kunde styra upp imorse.. Ja herregud. Mer om det senare..


Åkte med Maria till Izza, men åkte rätt snabbt därifrån på efterfest hos Ch. Där var hälften av gamm-folket så det var trevligt. Blev dock rätt trött så vi åkte hem och sov några timmar. Maria hämtade upp mig kl 08.30 och med hjälpa av Izza skulle vi alltså städa. Dyngbakis med historiens konstigaste kläder städade jag och tjejerna lokalen på typ 2 timmar. Bra jobbat av oss, dock gick det inte att få bort den stickande doften av öl och sprit som spridit sig i lokalen. Men det bjuder vi på ;) Tack Izza för hjälpen! <3

Ärligt talat hade vi faktiskt riktigt kul. Man får göra det bästa av situationen! När tanten som har lokalen kom för att ta nyckeln såg vi till att sticka fort ;) Ashungriga som vi var åkte vi runt för att se om nåt var öppet, vilket det inte var. Vi beslutade oss för att Hemköp skulle bli räddningen men innan jag fick gå in där hämtade Maria ett par byxor åt mig. Hon tyckte inte att jag skulle gå i strumpbyxor och en over-sized T-shirt.. ;) Så då fick jag ett par Large-byxor istället ;)

Efter att ha tryckt i oss varsin Simpsons-donut i bilen skjutsade dom mig så jag fick sova några timmar till. Mycket behövligt, trots grymt klagande från andra håll.. ;)

Åkte hem typ 16.00 och nu sitter jag här och kollar igenom bilderna från igår och väntar på tjejerna. Ska köra en chips-och-dip-gårdagens-skvaller-kväll.


Än en gång, TACK alla som kom på festen och gjorde den till vad den blev!
Vilken dag.. ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se