Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

Stressad som ett tok!

Av Emmelie Nilsson - 13 mars 2008 15:57

Shit vad mycket det är nu..

Idag måste jag städa lägenheten. Vet inte vad som har hänt, men grisigt är det.

Imorrn måste jag iväg och handla hur mycket som helst, baka och sen iväg till Maria <3. Måste dessutom packa lite grejor eftersom jag utrymmer min lägenhet och bor hos Carro och Nicke hela helgen. Elin och hennes kille får ta min lägenhet (jag är så snäll.)

Ja.. Sen vaknar jag hos dom på lördag, lär måsta rusa hem för att baka tårtor. Tur att Elin, Carro och Lena hjälper mig! Måste även lösa sittplatser, vilket förmodligen inte kommer gå.

Systembolaget ska jag hinna med och även en tur tull Frånö för att hämta nyckeln till lokalen. Släkten frå roa sig själv en halvtimme.

Ja sen kommer förmodligen Chrill och Anna hit för lite förfest och jag måste svida om. Iväg till lokalen för att ställa iordning och SEN får jag förhoppningsvis slappna av.


Men kul kommer det bli!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se