Direktlänk till inlägg 11 mars 2008

Plågsamt

Av Emmelie Nilsson - 11 mars 2008 09:26

Jag avskyr att inte få sova. Imorse hade jag kunnat göra vad som helst för att slippa vakna hela tiden.

Mina grannar måste ha något stort fel, för varje j*vla morgon klockan 08.30 börjar grannen under att dunka i väggen. Detta pågår ca. 5 minuter tills grannen bredvid mig uppfattat. (Ja.. det tar så lång tid för han verkar vara döv). När han äntligen har fattat så ringer han ner till människan under och Skriker att han ska sätta på kaffet, informerar om dagens väder och lite annat smått och gott.

Ja just det! Innan det ringde bemanningen också. Jag får riktigt dåligt samvete över att inte svara, men jag kan faktiskt inte ta mig till Bollsta nu. Dessutom är jag 100% säker på att jag inte har satt upp mig på jobb idag, eftersom jag har praktik. Men men..


Ja så nu sitter jag här astrött, men det är ingen mening att somna om. Ska ändå vara på skolan kl 11. Hoppas planeringen går fort..

Lär väl bli en fika med tjejerna också. :)


Nej! Nu måste jag hoppa in i duschen. (Glöm inte att slänga in en kommentar så jag vet vilka som läser! :) )

 
ANNONS
 
M

M

11 mars 2008 10:43

Hehe ja frågan e ju om jag kommer iväg. Som du kanske förstår så ar jag inte riktigt kommit iordning med allt än! :P Men de blir säkert bra :) Fast de hade varit sjukt kul å va me på eran fest på lördag!!! Typiskt! :P

http://www.mine.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se