Direktlänk till inlägg 9 mars 2008

Igår blev det visst fest!

Av Emmelie Nilsson - 9 mars 2008 16:54

Jag och Carro gjorde oss iordning och Maria och Elin kom och hämtade oss. Bilresan har gett mig svåra men, då jag fortfarande har ont i ryggen efter att hållit i kablarna till högtalarna hela vägen.. ;)

Vi drog på bruket där det var fest hos Malin. Jätteroligt!

Det blev ett par groggar och om jag tyckte att förra helgen var sjuk så slår denna allt! Det fylldes på med folk och när halva hockeylaget kom blev det drag! Dennis kommer in med hur mycket öl som helst och bjöd laget runt och detta slutade med att två grabbar strip-dansande rätt ingående. Kul var det men undrar om dom verkligen vill se bilderna?

Jag och Ch dans-battlade i äkta ghettostyle, vinnaren utsågs dock aldrig då både han och jag höll på oss själva och ingen annan verkade bry sig. (konstigt? :P)

Ja. Efter massa sång, musik och prat skulle jag, Carro, Nicke och Emil dra på nästa tillställning men vi han bara innanför dörren innan vi blev utslängda. Emil och Nicke tog saken i egna händer och efter en del sjuka inslag åkte vi in på stan istället. Hamnade på träffen där Grimsen, Isak och Johan var. Mycket trevligt. Som vanligt skämde D ut mig och frågade efter legitimation.

Det blev en massa surr och jag vet i alla fall säkert nu att jag ska dricka vin i fortsättningen. Jag tål inte sprit, (men vem fan gör det?) och lackade ur både en och två gånger.. Fast det löste sig till slut. :)

Upp till Nicke en sväng för att (?) och sedan bar det av vidare.


Kul kväll, dock rätt intensiv, agressiv, relativ och allt annat som slutar på "tiv".


A just de! Måste ju gratulera Maria och Lena till 12-0 förlusten också ;) Ni kommer igen tjejer!

Ikväll blir det film och jag hoppas att morgondagen aldrig kommer.. Lektions-planeringen är gjord, men mailen funkar inte så jag har inte kunnat få någon feed-back på den. Detta kommer sluta i katastrof!

 
ANNONS
 
Sandra!

Sandra!

9 mars 2008 18:13

Wow vilken kanon kväll det blev igår! Det var Skit kul att du/ni kom förbi:) Hoppas på fler galna fester framöver...

http://spetsen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Elin

9 mars 2008 23:10

Vem är D?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se