Direktlänk till inlägg 3 mars 2008

Håll tummarna!

Av Emmelie Nilsson - 3 mars 2008 10:04

Kan inte alla bara hålla tummarna för mig en tid framöver. Behöver verkligen detta!!


Shit vad sugen jag är att ta Lena med mig till Norge, jobba tre månader och komma hem lagomt till Marias student.. Kruxet ligger i att jag måste ha någon som hyr mina lägenhet under tiden.

Men tror det skulle vara skönt att åka iväg ett tag, dock lär vi komma hem hela tiden eftersom de andra tjejerna är här..

 
ANNONS
 
Lena

Lena

3 mars 2008 11:23

åh stumpan, let´s go! ;)

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Carro

3 mars 2008 11:48

Ja vi kommer inte låta er åka iallafall, punkt slut!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se