Direktlänk till inlägg 3 mars 2008

Sweet Monday

Av Emmelie Nilsson - 3 mars 2008 09:52

Det är något med söndagar som alltid gett mig ångest. Förr var det sista dagen på helgen innan skolan och istället för att göra något kul så sitter man hemma och inväntar veckan. Nu har jag ju egentligen helg jämt, men ändå är det något med söndagar..

Idag är det i alla fall måndag och tjejerna har lov. Kung! Jag har dock en hel del som måste göras. Nummer ett på listan är att städa, ser förjävligt ut här! Nummer två är att planera lektioner för mina elever till veckan. Alla som känner mig fattar nu att detta kommer bli ett fiasko. Jag kommer inte kunna lära gymnasieelever om ekonomi, men det har inte handledaren eller Universitetet fattar. Så.. Jag får väl försöka!

Idag hörde jag rykten om en sundsvalls-tripp men har ingen aning om det blir av?


Har otroligt mycket skolgrejer att göra. Vecka 14 har jag en tenta, två inlämningsuppgifter ska in, ett muntligt beygsgrundande seminarie om att "planera, leda och genomföra lektioner" och slutligen ska vi ha ett seminarie om en engelsk bok på 300 sidor. Jag är värdelös på engelska så förmodligen blir jag underkänd där.

Kanske dags att sätta igång eller vad säger ni?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se