Direktlänk till inlägg 2 mars 2008

Lyckad lördag, bakis söndag..

Av Emmelie Nilsson - 2 mars 2008 14:53

..Som min kära vän Elin säger-

Och visst är det väl så?

Jag och tjejerna lyxade med taxi till Ch och där hade festen varit igång sedan kl 16.00 Kvällen innehöll allt och jag tror inte jag kan sammanfatta den. Mycket trevlig folk, mycket prat, mycket diskussioner och mycket röj! Somnade klockan 6 imorse efter att tillsammans med Pelle och Tyson ringt samtal till mystiska gubbar, pratat om allt mellan himmel och jord, samt lyckas åstadkomma allergiska reaktioner. Det sistnämnda slutade med att Tobbe rusade hem p.g.a att jag och Pelle letat något (fyll i!) och råkat släppa ut katten.

Klockan nio imorse knallade jag och Lena hem, fortfarande berusade och i alldeles för höga klackar. Dock städade vi Ch's hus innan. Det kändes bra.


Kort sammanfattning av kvällen i punktform:

  • "Lena Dahlberg är den sexigaste jag vet" gick på repeat.
  • Jag ska få stringtrosor i födelsedagspresent. Gick också på repeat.
  • "Ali-ali-ali-alliansen!"
  • Deep-talk så det stod ut ur öronen på mig. (Men det var behövligt alla gånger)
  • Trevliga människor som tyckte väldigt mycket om alla.
  • En timmes diskussion om Silikonbröst som slutade med en live-show.
  • Otroligt mycket tomma flaskor.
  • Dans till ABBA med grabbarna
  • Tobbe filmade hela skiten och jag ser inte fram emot att se det.

Nu måste jag sova och ladda batterierna. Kommer förmodligen träffa brudarna senare. I alla fall någon av dem!


Tack för den sjukaste kvällen någonsin!

 
ANNONS
 
lena

lena

2 mars 2008 16:52

Ja, nog fan var kvällen sjuk minsann. Helt galet. Jag har ont i varenda kroppsdel. Men tur vi köpte smör o en grillad kyckling imorse..hahah

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se