Alla inlägg under februari 2008

Av Emmelie Nilsson - 7 februari 2008 16:42

Helt otroligt vad tiden går fort.. Jag undrar verkligen ibland vad jag gör med mitt liv. Läste Lenas blogg och insåg att det snart är ett år sedan studenten! Visst, jag pluggar och så men det känns som om tiden går för fort!

Idag gick jag på möte med bemanningen, gick jättebra. Ska ringa Ytterlännäsgården imorgon och kolla om jag får skola in mig på fler avdelningar.. Så kanske jag får jobba lite mera än på bara en avdelning. Har satt upp mig att jag kan jobba typ alla dagar utom fyra närmaste sex veckorna.. Lika bra. Lär inte få jobba nåt ändå :P


Sen drog jag med mig Elin till Petra för att hälsa på henne, Lars, Julia och lilla Ronja. Fyra månader har hon blivit och är söt som en dag. Jättelugn och nöjd med livet! Skönt med sådana bebisar..


Nej nu ska jag ringa och boka bubbel! Girls night imorgon! :)

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 7 februari 2008 12:17

Man blir lätt dagvill när man inte har veckoscheman i sitt liv..

Igår kom Elin förbi efter jobbet. Vi åt en massa onyttiga saker och kollade på "The notebook". Underbar film, jag grät som ett barn.

Idag ska jag på möte med bemanningen. Ringde igår och undrade om dom behövde folk inom vården. Tyvärr fanns det bara behov i Bollsta. Jag skriver tyvärr eftersom jag inte har något körkort och det kan bli jobbigt att ta sig dit, men samtidigt har jag ju varit där förut och kan rutinerna. Ialla fall på en av fyra avdelningar. Kommer förmodligen att skola in mig på de andra också, så jag får jobba lite.

Ska bli skönt att tjäna lite extra pengar och få struktur på dagarna. Hoppas bara att jag inte får jobba jättemycket så jag inte hinner med skolan. Men det får jag väl planera..


Nej! Nu måste jag gå.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 5 februari 2008 21:53

Idag tillbringade jag och tjejerna ett par timmar på Bakfickan. Lunchande och surrade innan jag, Lena, Maria och Carro begav oss till Stekhuset för att bli lite mindre bleka. Eller iaf Carro och Lena. Jag och Maria nöjde oss med att sitta och relaxa.

Hem och käka och vidare på hockeyn. Kul att se Modo för första gången denna säsong (Jag vet, dåligt av mig).. Kramfors spelade riktigt bra faktiskt, stod emot många anfall men Modos vinst blev tvåsiffrig.. Såklart.


Nej nu ska jag kolla på tv.

Av Emmelie Nilsson - 4 februari 2008 10:45

Igår var det äntligen dags. Igår fick jag i en halvtimme följa de fyra vännerna Linda, Mats, Tobbe och Micke på gruppboendet i Köping. Det finns nog ingenting som får mig så glad som dessa levnadsglada människor. De har så mycket de skulle kunna vara bittra för, men det finns inte ett uns bitterhet i dessa människor. De lever i nuet, är nöjda med sitt liv och önskar inte något bättre. (Förutom Micke då som skulle vilja vara rockstjärna, men det är mer en dröm...)


Nu längtar jag till nästa söndag för då är det dags för lite vardagsglädje igen. Dessa människor inger hopp.

Av Emmelie Nilsson - 3 februari 2008 16:57

Söndagar har alltid fått mig på dåligt humör. Det är en ledig dag, perfekt för att slappa och umgås men det blir sällan så. Söndag för mig är en dag då det imorgon är måndag. Som ett förstadie till dagen då alla jobbar eller går i skola. Söndagar är faktiskt värre än måndagar. Undrar när man ska lära sig att ta vara på den lediga dagen och njuta?

Jag själv har ju inget speciellt vecko-schema eftersom jag pluggar på distans. Det gör veckorna rätt jämnlika. Jag kan vara ledig måndag men pluggar hela lördagen istället. Tyvärr är så bara fallet för mig. Mina vänner är inte lediga och det gör att jag har otroligt tråkiga veckor.. Usch.


Jahapp. Igår var det 30-års"fest". Rikigt dött och trist men jag lekte med barnen och åkte sen vidare till min bror. Skönt att träffa honom och Linda och surra lite. När jag kom hem (Typ 23.00), gick jag och Carro på grabbarnas lagfest. Möttes av en naken bakdel och fick skåda många berusade människor. Den timmen vi var där hände det mer än det hänt på hela veckan! Skönt var det att få komma hem och sova i alla fall.

Tiden går sakta.

Av Emmelie Nilsson - 2 februari 2008 11:56

Idag är det lördag och igår var det fredag. Jag, Carro, Lena och Maria skulle äta tacobuffé på Kramm, dock öppnade det inte förrän 18.00 så för att hinna med hockeyn åt vi på Träffen istället. Kebab så det stod ut genom öronen och sen vidare på hockey i Latbergshallen.

Där var det mycket folk, derby Kramfors-Nyland och en massa trevligt folk. Träffade bl.a Bergman, jättelängesen..

Jag, Lena och Carro hade strumpbyxor och för att inte frya ihjäl lånade vi en filt av Robin så där satt vi som tre gamlingar under filten. haha..


Jag och Carro stod ute och ut ur dörren kommer en liten grabb typ sex år och halkade omkull framför fötterna på oss. Förmodligen blev han chockad och tyckte att det hela var pinsamt för upp flög han, torkade av snön på byxorna, gav oss världens svartaste blick och skriker: "Dumflickor!!"

Jag och Carro stod som två ugglor och bara gapade.


Efter hockeyn åkte vi + Robin till Carro. Det blev film, godis och chips och en massa surr. Som vanligt!


Idag ska jag till Härnösand. Syrrans Henke fyller 30 så förhoppningsvis blir det lite partaj. Ska bli kul att träffa barnen iaf! :)

Av Emmelie Nilsson - 1 februari 2008 13:38

Redan helg! Helt otroligt vad fort tiden går, ändå har jag varit sjuk hela veckan.

Ikväll blir det nån happening med tjejerna, vad vet jag dock inte än. Många viljor. Hoppas i alla fall på att det blir tacobuffé på Kramm, men som sagt, inget bestämt.


Idag har jag inte gjort någonting. Har bara suttit i soffan, slötittat på tv och tagit det lugnt. Skönt det ibland också! Men tjejer! Ring när nåt är bestämt.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se