Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Weekend!

Av Emmelie Nilsson - 29 februari 2008 23:50

Tänk ett helgen äntligen kom till slut! Som vi har längtat..

Igår tog jag och Lena en roadtrip till Sundsvall och båda hade nog en del ångest när vi åkte hem. Jag brände inte speciellt mycket pengar, men hade inte stor budget när vi åkte dit heller så jag är rätt fattig.

Men snygga kläder hittade vi i alla fall! ;)

Idag gick jag ner på skolan för att planera lektioner tillsammans med min handledare, vilket tog en halv timme. Det Var drygt.

Jag och Fia gick till Carro och Maria joinade oss senare. Sen bar det av till mig där vi mest slöade och skrek ;) Fia kom också!

Sen vidare på träffen för käk och när Elin slutat jobbet gick vi till Nicke. Sofie var där också så det var trevligt! Surrade och såg film.

Imorgon är den efterlängtade lördagen här. Hoppas verkligen att den blir lyckad, har en skum känsla av att det kommer bli nåt skit..


You cut me open

 
ANNONS
 
Lena

Lena

1 mars 2008 00:07

morgondagen kommer bli kung. tur det var förhastade slutsatser jag drog, och att det var fel nummer ;) Tack för igår o idag:)

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se