Alla inlägg under januari 2008

Av Emmelie Nilsson - 12 januari 2008 00:45

Denna dag började ju bra. Jag såg en jättefin räv här utanför. Men sen kom en katt och jagade iväg den. Jag föredrar rävar.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 11 januari 2008 22:27

En strimma dödsångest börjar infinna sig. Speciellt när min annars så lugne och (?)nonchalante far säger att jag kanske borde åka in på akuten. Då är det inte bra.

Men men. Akuten var väl att ta i eftersom jag sitter här och skriver, då kan det ine vara något större fel. Något som skrämmer mig och ger mig en aning panik är att jag mår så dåligt utan att veta varför. Jag har ingen feber, ingen förkylning, inga andra plågor. hade jag varit förkyld hade det i alla fall varit en förklaring.. Stressad är jag inte, har ingen ångest (dödsångest var att ta i...) eller annan psykiskt påfrestande åkomma. Så ja.. ???

Förmodligen blir det värre då jag skriver, och skriver men ingen verkar läsa. Då känns det ännu deppigare. ha ha.


Såg på Let's dance ikväll och det var väl bra. Jag är en sån som kan tycka synd om vem/vad som helst så program som idol och let's dance är egentligen mest jonnigt för mig. Det är hemskt när alla inte får höga poäng. Och det är hemskt om någon gör ett misstag. Och det är hemskt att juryn säger att några måste öva på vissa saker. Och det är hemskt att se besvikelsen i dansarnas ögon. Men men. Så är väl livet, ibland är det en besvikelse, och tur är väl det för annars skulle man ju aldrig må bra.


Dagens Bästa: Att det i alla fall var nånting vettigt på tv:n idag (läs Let's dance)

Dagens Sämsta: Att jag missade solning, slingning, LANGOS och hockey med tjejerna och det hade jag verkligen sett fram emot. Det är nog förmodligen månadens sämsta t.o.m

Dagens Em: Luktar äckligt, lever i en morgonrock under täcket och fick för mig att raka benen vilken resulterade i blodbad.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 11 januari 2008 17:41

Alla som känner mig vet att jag har inga problem med att sova. Jag sover för mycket, för länge, vid fel tidpunkter o.s.v Men jag Kan inte sova när jag är sjuk. Då jag behöver det som mest. Jag är så avundsjuk på alla som kan sova bort dagarna när de är sjuka. Jag sitter (läs ligger) bara hela dagarna och våndas. Jag orkar inte gå på toa, jag orkar inte hämta vatten, jag orkar inte sätta på en film, jag orkar ingenting! Jag bara ligger där och mår dåligt. Och så har jag noll matlust när jag är sjuk. Och hur bra mår man om man inte äter? Då blir man mer svag, skakis och yr. Idag har jag fått i mig en knäckebrödsmacka och ett glas vatten.


Vet inte ens varför jag är sjuk. Har inga förkylningssymtom, typ snuva, ont i halsen eller hosta. Bara så där otroligt svag.


Önskar att jag hade någon här som kunde serva med vatten och något ätbart och bara hålla mig sällskap. Men hur kul är det att umgås med en gnyende, svettandes tjej som dessutom rasar ca 12 år i ålder när hon är sjuk?

Av Emmelie Nilsson - 11 januari 2008 14:49

Igårkväll blev jag riktigt sjuk. Vette sjutton vad det är för fel på mig. Skakis, otroligt yr, kallsvettig, illamående och allmänt svag.

Satt uppe till halv4 inatt och kollade på film och till slut somnade jag äntligen...

Jag hoppas verkligen att jag mår så pass bra ikväll att jag kan fara till Carro och mysa. Tjejerna får passa upp på mig! ;)

Av Emmelie Nilsson - 10 januari 2008 19:41

Jahapp. Idag klev jag och Elin upp klockan 08.00 (supertrötta) för att åka till härnösand med 10-bussen. Jag tänkte hämta ut ett par tentor och en observationsuppgift som jag har skrivit för läääängesen och vet inte än om jag har klarat den. Dessutom tänkte vi väl shoppa lite också.

Klockan 08.00 ringer väckaren och en kvart senare ringer syrran och säger att hon kommer upp med hunden nu. Hunden!! Den hade jag glömt. Jag lovade att passa syrrans lilla vovve Trix, av märket Jack Russel. För er som inte har så bra kolla på hundar kan jag ju säga att en JR är rätt ettriga, energifyllda och busiga hundar så att gå på stan med en sån är inte det lättaste. Jaja. Det fick gå endå.

Jag och Elin hoppar på bussen och jag ångrar mig så fort jag kliver på bussen och inser att jag inte bara behöver betala fullt pris nu, utan att jag även måste betala för hunden. En hundring kostade det att åka fyra mil. (De vill att vi ska åka kollektivt, men det är billigare att åka bil, sjukt)

Väl framme i blåshålet höll vi på att frysa ihjäl. Som vanligt blåste det något enormt plus att det snö-regnade. Typ. Skitkallt, och inte kunde vi gå in någonstans och värma oss heller eftersom hunden var med.

Vi stegade upp till Mittuniversitetet och efter många om och men fick jag inte ut min observationsuppgift. Den var "borta". Borta!?!? Helt otroligt.


Ja.. Sen blev det inte mycket mer. Vi gick ner hela vägen till busstationen igen eftersom shopping inte längre stod på schemat. Väntade en halvtimme i kylan på bussen och Trix var jobbig som bara den. Åkte buss till Lunde där vi skulle byta och där var d et ytterligare väntan i kyla.

USCH! Vilken dag. Inte har jag pluggat heller.


och här sitter jag med feber. Jag Hoppas verkligen att jag mår bra imorgon för jag ser så fram emot att sola, käka, slinga håret, kolla på hockey och bara mysa med tjejerna.


Dagens Bästa: Ja..? Säg det någon, för jag kan inte komma på något.

Dagens Sämsta: Förutom ovanstående så såg jag klart One Tree Hill idag och insåg att jag msåte vänta en vecka på nästa avsnitt. Jag måste nog kolla igenom alla säsonger igen för att inte då abstinens.

Dagens Em: Slösade 200 spänn på att åka till Härnta i onödan (nu får jag leva på 130:- resten av månaden).

Av Emmelie Nilsson - 9 januari 2008 21:37

Ja snart är det dags att kolla på det senaste avsnittet av ovannämnda serie. Min absoluta älsklingsserie (okej, Grey's anatomy ligger också bra till)..


Idag har jag haft fin-besök. Jag och Elin vaknade och en sekund efter det ringer Emma och vips så är hon här. Efter en massa snack, missade bussar m.m kommer Carro också hit. Så nu har jag äntligen fått färga över min utväxt och på fredag blir det slingor efter att vi har solat. Najs! ^^


Nej nu kan jag inte hålla mig från OTH längre!


Dagens bästa: Alla mina fina vänner som gör dagarna till det bättre. Och att jag inte har historiens hemskaste utväst längre. Och att One tree hill hägrar. <3

Dagens sämsta: Jag mår fortfarande dåligt. Men annars har det varit en jättebra dag!

Dagens Em: Köpte hårfärg utan att kolla i förpackningen om allt var med och det slutade så klart med att jag fick gå tillbaka för att färgen saknades.

Av Emmelie Nilsson - 8 januari 2008 15:38

28 stycken läste min blogg igår och ingen kommenterade så jag har ingen aning om jag skriver något vettigt!


Kan inte alla bara slänga en kommentar på detta inlägg så jag ser vilka som läser, eller inte om ni vill vara anonyma.. Men hjälp mig slå rekord! Hittills har jag fått EN kommentar, nu vill jag ha fler.

Det är så kul att veta att folk läser, och jag vill jättegärna höra vad ni tycker. Skriva bara Hej eller nåt så blir jag glad!

Av Emmelie Nilsson - 8 januari 2008 15:27

Så har sanrt ännu en dag gått förbi och jag har inte ens börjat med den tunga uppsatsen. Två har jag så gott som skrivit klart men en har jag inte ens börjat spåna på.. :/

Fick i alla fall reda på resultatet på två tentor idag. För er som inte läser på Universitet så har vi ett annorlunda betygssystem. A-E är olika grader av godkänt och F är underkänt.

hehe.

specialpedagogiken klarade jag på håret med ett vackert E och den andra tentan hade dom delat upp i två delar. (tack...) Jag hade tur att dom delade upp den eftersom jag fick D på ena delen och F på andra. På så sätt slipper jag iaf göra om hela tentan, bara en del av den. Tror jag...?


Det här med Universitet är invecklat, komplicerat och överskattat. Dock är jag glad att jag tagit tag i mitt liv. För lärare vill jag utan tvekan bli...


Så.. Ikväll kommer Elin hit, blir film och säkert en massa planerande inför hennes 20-års fest. Jag lär väl inte ha någon då jag inte tycker om att bli besviken. Besviken när jag inser att jag inte vet vilka jag ska bjuda, och besviken när ingen kommer. Aja. Det är ju drygt två månader kvar så en gnutta positivism kanske har infunnit sig tills dess.


Just ja! Jag och Carro drog och solade igår på det nya stället här i Kramfors. Fräscht, mysigt ställe med bra solarier så nu ser jag ut som en räka.


Gårdadens bästa: Att jag faktiskt kan se en liten antydan till att jag blivit lite brun av att sola. (Annars är jag fruktansvärt vit.)

Gårdagens sämsta: Sov alldeles för länge, pluggade alldeles för lite.

Gårdagens Em: Inser, efter att jag klätt av mig kläderna, att jag inte hittar några ögongrejer man måste ha i solariet. Hann tänka många gånger fram och tillbaka innan jag till slut tog två korkar från drickessflaskor och placerade över mina ögonlock.

(Detta glömde jag berätta för dig Carro! ;) )

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se